Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirillä onnistunut presidenttiristeily

Toisena peräkkäisenä syksynä järjestettiin presidenttiristeily Tallinnaan 18.10.2015.   Risteily oli jälleen onnistunut ja saavutti tavoitteensa.  Koko risteilyn ideana oli klubien presidenttien ja piirihallituksen jäsenten verkostoituminen ja tutustuminen toisiinsa.

 

Ryhmän koko 64 kertoo, että esitelmäaiheet oli hyvin valittu, ne kiinnostivat. Saimme kuulla kolme mielenkiintoista esitystä.

 

Ensimmäisen esityksen piti kehitysjohtaja Antti Parviainen Helsingin Diakonissalaitokselta. Hänen aiheenaan oli VÄLITTÄMISEN KANSANLIIKE.  Aihe piti sisällään suomalaisen yhteiskunnan vähäosaisten asiat ja turvapaikanhakijat. Keskustelu oli pakko katkaista, että pääsimme ohjelmassa eteenpäin.

 

Seuraava esiintyjä oli PCC Heimo Potinkara, joka tehtävänä on juhlatoimikunnan puheenjohtajana valmistella Lions-liiton kansainvälisen järjestömme LCI:n 100-vuotisjuhlallisuudet Suomessa.  Juhlavuotta vietetään yhtä aikaa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kanssa 2017.  Aihe osoittautui tosi mielenkiintoiseksi.  Keskustelussa todettiin, että kiireen ja monen muun asian johdosta ei tätä aihetta ole kenttäkäsittelyssä vielä juurikaan käsitelty. Onneksi vielä on aikaa paneutua tähän.

 

PDG Otfried Blümchen oli piirin ystävyys - ja IR johtajana lupautunut pitämään esityksen Sri Lankan ja Suomen välisestä ystävyyssuhteesta esitellen ajatuksia menneestä ja tulevasta. Otfriedin esitelmä pidettiin hetkellä, jolloin laivamme oli Tallinnan satamassa. Silti kuulijoita jäi paikalle noin puolet, eivätkä he katuneet päätöstään jäädä kuuntelemaan Sri Lankan asioita.

 

Vielä taksijonossa Helsingin päässä ja facebookin sivuilta olemme saaneet nauttia kehuja onnistuneesta pressaristeilystä.

 

teksti: PK Veikko Teerioja

kuvat: PK Veikko Teerioja

Kehitysjohtaja Antti Parviainen Helsingin Diakonissalaitokselta luennoi aiheesta ”Välittämisen kansanliike”.
Kehitysjohtaja Antti Parviainen Helsingin Diakonis...
Piirikuvernööri kiittää Antti Parviaista luennosta. Kuva Håkan Sandell.
Piirikuvernööri kiittää Antti Parviaista luennosta...
PCC Heimo Potinkara oli puhumassa LCI:n tulevasta 100-vuotisjuhlavuodesta.
PCC Heimo Potinkara oli puhumassa LCI:n tulevasta ...
PDG Otfried Blümchen oli mukana kertomassa Sri Lankan ja Suomen ystävyyspiiritoiminnasta.
PDG Otfried Blümchen oli mukana kertomassa Sri Lan...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram