Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Punainen Sulka -kampanjasta tuttu Elias Kaskinen palkittiin Venlalla

Elias Kaskista naurattaa Alasti-klubissa, kun Michael Monroe on taas lorauttanut jonkin läpän suomeksi tai englanniksi - tai molemmilla kielillä sekaisin. Kuva: Juha Seila.

Suomen lionsklubien vuosina 2016-2017 toteuttaman videoiden tunnussäveleenä soi Elias Kaskinen &  Päivän Sankarit -bändin kappale "Aina minä jään". Elias oli yksi kampanjan sulkalähettiläistä.

 

Perjantaina 11.1.2019 Elias Kaskisen televisio-ohjelma Alasti-klubi palkittiin  Suomen Kansallisoopperassa pidetyssä Venla-gaalassa Kultainen Venla-palkinnolla vuoden 2018 musiikkiviihdeohjelmana. Palkinnon toteuttaa Televisioakatemia ry ja valinnasta vastaavat alan ammattilaiset sekä television katsojat. Yleisöltä äänestystuloksia tuli tänä vuonna 160.000 kappaletta.

 

Alun perin Helsingin keskustassa kuukausittain ravintolassa toteutettussa Alasti! -illassa Elias Kaskinen keskusteli musiikin huippuartistien kanssa. Vajaan tunnin rupattelua seurasi reippaan kestoinen konsertti. Jossakin välissä konsepti otti tulta ja se muuntautui televisio-ohjelmaksi, joka nyt siis palkittiin.

 

Punaisen Sulan tunnussävel "Aina minä jään" oli Elias Kaskisen & Päivän Sankareiden "Elämä lupaa mulle" -debyyttialbumista. Äänite saavutti viime vuoden lopulla kultalevymyynnin, ja sen lisäksi tuli vielä platinaa tuoreemmasta "Irti"-sinkusta.

 

Teksti: Thorleif Johansson

 

Linkkejä:

 

Elias Kaskisen haastattelu:

 

Punainen Sulka-kanava:

 

Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit Facebookissa:

 

 

 

Elias Kaskinen N-piirin vuosikokouksessa keväällä 2017. Kuva: Antti Tuomikoski.
Elias Kaskinen N-piirin vuosikokouksessa keväällä ...
Ensimmäistä kertaa Tavastia-klubilla. Kuva Thorleif Johansson.
Ensimmäistä kertaa Tavastia-klubilla. Kuva Thorlei...
Kultaa ja platinaa,
Kultaa ja platinaa,

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram