Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

SuurPNATissa jälleen väkeä

Jäsenjohtaja Reima Nyrhivaara kysyi SuurPNATissa, kuinka moni aikoo kysyä yhtä leijonien jäseniksi.  Lähes kaikkien käsi nousi ylös.  Vastauksen nähdessään Reiman piti oikein herkistää kuuloaankin, näkikö hän oikein.Syksyn tilaisuudet ovat vetäneet leijonia, niin nytkin SuurPNATissa Helsingin Uudella yhteiskoululla 25.9.2014. Kokouksen avanut kuvernööri Sini Eloholma ilmaisi tyytyväisyytensä aktiivisesta kenttätoiminnasta.

Juhlapuhujana oli Ensi- ja turvakotien liiton toimitusjohtaja Ritva Karinsalo.

Sosiaalineuvos Karinsalo kiitteli leijonia yhteistoiminnasta, ja siinä erityisesti viimeaikaisesta "Auta lasta - auta perhettä" -kampanjasta. 

Kohteliaasti rivien välistä oli luettavissa, että lahjoitukset olisi helpompi välittää perille, jos niitä tulisi tasaisemmin ympäri vuoden. Nimittäin viime keväänä aiheutti pieniä kuljetus- ja varastointiongelmia se kun saimme parin viikonlopuan aikana kerätyksi valtavan määrän ostoskärryllisiä lahjoituksia.

Kampanjassa "Auta lasta - auta perhettä" lahjoittavat ostavat kaupasta jonkun tuotteen keräykseen; rahaa siinä ei kerätä.

Ask One - Keep All
/ Kysy yhtä - Pidä kaikki

Illan aikana Liiton puheenjohtaja Tuomo Holopainen kehitteli uuden, kv-presidentti Joe Prestonin slogania tädentävän lausahduksen: "Ask One - Keep All" eli "Kysy yhtä - Pidä kaikki".  Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hankimme uusia jäseniä ja pidämme perälaudan kiinni.  Kehittelemme toimintamme niin mielenkiintoiseksi, että kaikki viihtyvät mukana.

Teksti ja kuvat Antti Tuomikoski
Kuvernööritiimi Sini Eloholma, Veikko Teerioja ja Aarne Kivioja.
Kuvernööritiimi Sini Eloholma, Veikko Teerioja ja ...
IPDG-pari Heikki ja Leena Saarinen jakoi viime kaudelta myönnetyt 100% presidenttien palkinnot.  Kuvassa palkitut viime kauden presidentit tai palkinnon noutaneet klubin edustajat.
IPDG-pari Heikki ja Leena Saarinen jakoi viime kau...
Juhlapuhujana oli Ensi- ja turvakotien liiton toimitusjohtaja Ritva Karinsalo.  Sosiaalineuvos Karinsalo kiitti leijonia hyvästä yhteistyöstä, jota viime vuosina on ollut erityisesti "Auta lasta - auta perhettä" -kampanjat.
Juhlapuhujana oli Ensi- ja turvakotien liiton toim...
Kansainvälisen tuulahduksen kokoukseen toi ID Jouko Ruissalo. N-piiristä on tätä ennen ollut kansainvälinen johtaja yli 20 vuotta sitten, Kari Heinänen 1991-1993.
Kansainvälisen tuulahduksen kokoukseen toi ID Jouk...
Pekka Majuri esitteli syksyn yhden tärkeimmän painopistealueen, "Kiitos veteraanit" -kampanjan. Siihen osallistuvat useat klubit erilaisin palveluaktiviteetein. Valtakunnallinen veteraaniseminaari järjestetään 8.10. Helsingissä.
Pekka Majuri esitteli syksyn yhden tärkeimmän pain...
Piirihallituksen ajankohtaiset asiat.
Piirihallituksen ajankohtaiset asiat.
Kummin kiitos Otfried Blümchenille kummilapsitoiminnasta.
Kummin kiitos Otfried Blümchenille kummilapsitoimi...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram