Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Talkoot näkövammaisten lasten hyväksi

Talkoisiin kuuluu ahkera työnteko ja illan kruunaa yhteinen kahvitarjoiluhetki.

Helsinkiläisten ja vantaalaisten Lions-klubien edustajat osallistuivat yli 20 hengen talkooporukalla maanantaina 28.9.2015 näkövammaisten koulutus- ja kuntoutuskeskus Iiriksen lasten terapiapihan syyskunnostukseen.

 

Piha on varustettu näkövammaisten lasten kuntoutuksessa tarvittavilla virikehahmoilla sekä leikki- ja kuntoiluvälineillä, jotka on hankittu Lions- piiri 107 N klubien yhteistyöllä, kertoo piirin toimikunnan vetäjä, lion Arja af Heurlin. Hankkeen seuraava vaihe etenee hyvää vauhtia. Sen avulla rakennamme pienille näkövammaisille virikepihan kiipeilyseinämineen, lion Arja jatkaa.

 

Kunnostustalkoot järjestetään keväisin ja syksyisin. Tällä kaudella talkoiden vetovastuussa on piirin I alue, joten talkoojoukkokin oli helsinkiläispainotteinen.

 

Jatkohankkeeseen toivotaan mahdollisimman monen N-piirin klubin osallistumista. Näkövammaisia lapsia on varmasti jokaisen klubin lähialueella. Pienellä yksittäisellä panoksella iso porukka saa paljon tuntuvaa hyvää aikaan. Ja mukana ollut leijona itselleen hyvän mielen.

 

Teksti: Markku Talvio

Kuva:t Arja af Heurlin ja Oivi Heinonen

 


Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram