Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Tämän vuoksi Lions-merkki näkyy Asuntomessuilla

Lions-merkki näkyy 10.7.-9.8.2015 Asuntomessuilla Vantaan Kivistössä. Se näkyy roll upeissa MarjaVerkon kontin edessä. Alkupäivinä tuo roll up oli LC Vantaa/Helsingen, koska sieltä oli ahkeria päivystäjiä kontilla. Jatkossa roll up ja päivystysvastuu siirtyy LC Vantaankoski-Vandaforsenille.

 

Jo viikonloppuna kontin ohitti 10.500 messuvierasta. Kaiken kaikkiaan kontin ohitse kävelee kuukauden aikana lähes kaksisataa tuhatta asunnoista kiinnostunutta.

 

On selvää, että tällainen messuilla oleminen ei ole jäsenhankinnan tai edes keskustelujen paikka.

 

Väki on tullut hakemaan sisustusvinkkejä ja ihmettelemään asuntojen rakenteita ja ratkaisuja. Joku aikoo ehkä tositarkoituksella hankkia asuntokin. Ei silloin lionsklubeista tai Lions-arvoista jäädä juttelemaan!

 

Voidaan siis kysyä: kannattaako tällainen läsnäolo? Ja vastaus kuuluu: kannattaa.

 

Anna-Liisa Kaatrasalo päivysti messuilla LC Vantaa/Avian edustajana.Vuonna 2013 Taloustutkimus Oy tutki Lions-liikkeen julkisuutta. Eräs tutkimuksen mielenkiintoisimmista tuloksista oli, että 73% suomalaisista on nähnyt Lions-logon jossakin... Ja heistä 60% yhdisti tuon logon hyvän tekemiseen.

 

Juuri tästä on kyse nyt messuilla. Halutaan olla näkyvissä. Eri puolilta maata tulleet messuvieraat saavat ahaa-elämyksen: - Tuolla on Lions-logo, on meidänkin paikkakunnalla lionsklubi. Pitääpä ottaa yhteyttä, jos vaikka…

 

Tai heidän mielikuvansa lionsklubeista hyvän tekijöinä vahvistuu.

 

Messuilla näkyvä logo yhdistyy suoraan hyvän tekemiseen. Siihen ohjaa roll upin teksti: ”Monta tapaa tehdä hyvää”. Sama teksti on jäänyt muistoksi rintanappinakin muutamalle messuvieraalle.

 

Lions-klubien messunäkyvyyden on mahdollistanut aktiivinen osallistuminen paikallisen MarjaVerkon toimintaan. Lisätietoa siitä saa .

 

Teksti ja kuvat: Thorleif Johansson

 

 

Pirjo Kortteisto LC Vantaa / Helsingestä tutkii Kivistön alueesta ilmestynyttä Juha Hakon teosta. 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram