Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Teija Loposesta Liiton viestintäjohtaja

Suomen Lions-liiton viestintäjohtajaksi 2017-2020 on valittu lion Teija Loponen, LC Helsinki Malmittaret.

Viestintäyrittäjä, lion Teija Loponen on valittu Lions-liiton viestintäjohtajaksi kolmivuotiskaudeksi 2017-2020.  Yksimielisen valinnan suoritti kuvernöörineuvosto Kuhmon kokouksessaan 25.2.2017.  Viestinnän toimialajohtajan tehtävän Teija ottaa vastaan ensi kauden alussa 1.7.2017.

 

Uudessa tehtävässään Teijan tavoitteina on tuoda Lions-liiton ja sen eri toimialojen ja työryhmien viestintää yhä lähemmäksi kaikkia leijonia ja helpommin ymmärrettäväksi. Samaten tavoitteena on edistää Lions-toiminnan näkyvyyttä ja järjestömme hyvän tekemisen monipuolisuutta myös ympäröivässä yhteiskunnassa.

 

Teija on ollut leijona jo kaksikymmentä vuotta.  Hän liittyi LC Helsinki / Viaporiin 1996.  Hänet nimettiin vuonna 2005 perusteilla olleen LC Helsinki / Malmittarien opasleijonaksi.  Muutamaa vuotta myöhemmin Malmittaret sai uuden siirtojäsenen. Malmittarien 10-vuotisjuhlassa reilu vuosi sitten hänet lyötiin Lions-ritariksi. Melvin Jones Fellow hän on ollut vuodesta 2012.

 

Teijan viestinnällistä ammattitaitoa on saatu käyttää hyväksi Liiton viestintätyöryhmässä ja Lionstoiminnan 100-vuotistoimikunnan viestintävastaavana.   Lisäksi hän on toiminut Lion-lehden ensi toukokuussa julkaistavan juhlanumeron valmistelutyöryhmän kokoonkutsujana.

 

Ammatiltaan Teija on viestintäyrittäjä.  Hän toimii päätoimittajana perustamassaan ja osaomistamassaan kaupunkilehdessä Koillis-Helsingin Lähitieto.

 

Antti Tuomikoski

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram