Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Tilaa ajoissa rauhanjulistekilpailun paketit

Tämä työ voitti viime kauden kisan.

Rauhanjulistekilpailu käydään vasta syksyllä, mutta jo nyt keväällä on hyvä houkutella oman toiminta-alueen kouluja siihen mukaan ja myös tilata rauhanjulistepaketit. Niitä tarvitaan omansa joka osallistujaryhmälle.

Rauhanjulistepaketit kaudelle 2024-2025 ovat jo saapuneet Lions-verkkokauppaan, josta klubit voivat ne tilata 15.1.-1.10. välisenä aikana.

 

 

Tänä vuonna pyydämme oppilaita piirtämään julisteen, joka esittää sitä loputonta potentiaaliamme ystävällisyyteen toisiamme kohtaan, kun sitoudumme tavoittelemaan maailmaan rauhaa ilman rajoja.

 

Rauhanjulistekilpailu syntyi vuonna 1988 ja sen tarkoituksena on antaa nuorille tilaisuus käyttää taiteellisia kykyjään osoittaakseen, miten he näkevät rauhan. Noin 350 000 lasta 75:stä eri maasta osallistuu vuosittain kilpailuun. 

Kaudella 2024-2025 kilpailun teemana on "Rauha ilman rajoja".

 

Lionsklubit järjestävät kilpailun, joka on avoin 11-13 vuoden ikäisille lapsille paikallisissa kouluissa tai organisoiduissa nuorisoryhmissä, kuten partiolippukunnissa. Kilpailu antaa meille leijonille tilaisuuden olla vuorovaikutuksessa paikallisten nuorten kanssa ja esitellä nuorille kansainvälistä yhteisymmärrystä. N-piiri valitsee oman voittajatyönsä kaikista klubien kisaan lähettämistä töistä ja se lähtee KVN:ään, jossa valitaan Suomen edustaja kansainväliseen kilpailuun.

 

N-piirissä on perinteisesti palkittu kolme parasta työtä rahapalkinnoin, jotka voittajatyöt välittäneet klubit saavat toimittaa eteenpäin koululle tai käydä jakamassa ne itse kevätjuhlassa.

 

 

Rauhanjulistekilpailun paketti on saatavilla järjestön 12 virallisella kielellä, myös suomeksi ja ruotsiksi.. Rauhanjulistepaketin voit tilata osoitteesta .

TL

 

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram