Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Tulevan piirihallituksen tutustumisilta

1.7.2016 toimintansa aloittavan piirihallituksen jäsenet tutustuivat toisiinsa aivan uudella, tulevan piirikuvernöörin Aarne Kiviojan kehittämällä menetelmällä.  Pareittain keskusteltiin kullekin mielenkiintointoisista lions-asioista aina viisi minuuttia kerrallaan.  Ja sitten taas vaihdettiin paria.

Tutustumisilta pidettiin ravintola Pohjan Akassa 25.5.2016.  Tehokkaan tutustumismenetelmän ansiosta kokoonnumme ensimmäiseen piirihallituksen kokoukseen elokuun lopulla kuin vanhat tutut ainakin. Kun vastakkain oli aina kaksi aktiivista leijonaa, jutteluaiheita riitti. Kenenkään ei tarvinnut jännittää eikä punastella koko porukan edessä kahta minuuttia.  Kuvernöörin pillin ääneen havahduttiin aina viiden minuutin jälkeen toteamaan, näin nopeastiko se viisiminuuttinen meni.  Ja yht'äkkiä oli mennyt koko ilta.

Nyt edessä on Turun vuosikokous 27.-29.2016.  Sitten lähetetään piirikuvernööripari parinviikon koulutukseen ja kokoukseen Japanin Fukuokaan.  Parin kuukauden kesätauon jälkeen käytännön toiminta alkaa elokuussa.

Teksti ja kuvat: Antti Tuomikoski
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram