Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Tuomala ylennettiin kuvernööriksi

Suomalaisylennyksiä Las Vegasissa.  Vasemmalla N-piirin kuvernööriksi ylennetty Heikki Tuomala yhdessä puolisonsa Anne Sokka-Tuomalan kanssa.  Edessä oikealla kansainväliseksi johtajaksi nimetty Heimo Potinkara yhdessä puolisonsa Tuire Potinkaran kanssa.  Taustalla ID-kautensa päättänyt Markus Flaaming yhdessä puolisonsa Susanna Gustafssonin kanssa.N-piirin Heikki Tuomala (LC Lovisa - Loviisa) on ylennetty piirikuvernööriksi yhdessä 741 muun kuvernöörielektin kanssa. Maailmanlaajuisesti Lions-liikkeessä siis on 742 kuvernööriä, heistä Suomessa toimii 14.
Yhteensä puolitoista viikkoa kestänyt kuvernöörikoulutus ja LCI:n kansainvälinen vuosikokous, Convention päättyi 3.7.2018 juhlalliseen virkaanasettamisseremoniaan. Hetkeä ennen sitä oli Lions-liikkeen kansainväliseksi presidentiksi nimetty islantilaisen Gudrun Yngvadottir.  Hänen ensimmäinen virkatehtävänsä oli ylentää elektit kuvernööreiksi.
Oman virkaanasettamisensa yhteydessä Yngvadottir tosin rikkoi yhden uuden lasikaton.  Hän on ensimmäinen nainen LCI:n presidenttinä.

Suomen edustus kansainvälisessä hallituksessa vaihtui niin ikään 3.7.2018. Kansainvälisen johtajan, ID Markus Flaamingin kaksivuotinen kausi 2016-2018 päättyi Las Vegasin kokouksessa.  Uutena Suomen edustajana kv-hallituksessa aloitti, niin ikään Las Vegasissa, Suomen Lions-liiton entinen puheenjohtaja, PCC Heimo Potinkara C-piiristä Lahdesta.  Markuksen nykyinen Lion-titteli on entinen kansainvälinen johtaja (PID) ja Heimon titteli on kansainvälinen johtaja (ID).  ID Heimon kausi kestää 2018-2020.

Piirin toiminta alkaa elokuulla kauden avajaisilla 27.8.2018 Pohjois-Haagan yhteiskoululla.  Kv-presidentti Yngvadottir on lupautunut saapumaan kauden avajaisiin, jotka N-piiri järjestää yhdessä B-piirin kanssa.  Piirihallituksen kokous on seuraavana päivänä 28.8. Nyyrikissä.

N-piirin nettitoimitus Suomessa, Thorleif
Johansson ja Antti Tuomikoski sekä Face-
book-sivuston Jenni Luomala, kiittää Las 
Vegasin kirjeenvaihtajaansa, nykyistä kuver-
nöörin puolisoa Anne Sokka-Tuomalaa 
(Lion, LC Loviisa / Queen Lovisa).  


  
Entinen kansainvälinen johtaja Markus Flaaming (vas.) onnittelee juuri kuvernööriksi ylennettyä Heikki Tuomalaa.
Entinen kansainvälinen johtaja Markus Flaaming (va...
Kansainvälisen johtajan tehtävänsä Las Vegasissa luovuttaneella Markus Flaamingilla on ollut pitkä ja nousujohteinen Lion-ura: Leijonaksi LC Vantaa / Martinlaaksoon 1977. N-piirin piirihallituksessa mm. lohkon puheenjohtajana; kahteen kertaan N-piirin piirisihteeri & piirin rahastonhoitaja, varapiirikuvernööri ja piirikuvernööri; Liiton varapuheenjohtaja ja puheenjohtaja. Liiton pääsihteeri ja vastuullisia tehtäviä Lionsien pohjoismaisessa yhteistyöjärjestössäNSR:ssä.  Ja, kuten todettu, kaksivuotinen kausi kansainvälisenä johtajana päättyi Las Vegasin vuosikokoukseen.  Nykyinen klubi on LC Vantaa / Kaivoksela.
Kansainvälisen johtajan tehtävänsä Las Vegasissa l...
Intialainen kansainvälinen presidentti (IP) Naresh Aggarwal luovutti IP-tehtävänsä ensimmäiselle varapresidentille, islantilaiselle Gudrun Yngvadottirille. (Kuvan laatua selittää se, että se on otettu kokoushallin screeniltä.)
Intialainen kansainvälinen presidentti (IP) Naresh...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram