Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Tussesta seurakuntaneuvos

Tasavallan presidentti  on myöntänyt 17.6.2016 seurakuntaneuvoksen arvonimen piirimme viestinnästä vuodesta 2008 vastanneelle Thorleif Johanssonille (LC Vantaankoski-Vandaforsen). Hän oli myös Suomen Lions-liiton viestintäjohtaja vuosina 2012-2015.

 

Arvonimen taustalla on Thorleif ”Tusse” Johanssonin pitkä ura erityisesti kristillisen viestinnän parissa, mutta vuonna 1974 alkanut journalistin työura käsittää monia muitakin medioita. Viestinnän välineenä on ollut printin lisäksi erityisesti verkkoviestintä, jonka uranuurtajiin Tusse kuuluu. Hän oli mm. perustamassa maamme ensimmäistä Internet-ammattilehteä ja oli sen päätoimittaja.  Viime vuosina Tusse on tehnyt myös TV-uutisia sekä mm. .

 

Liittotasolla Punaista Sulkaa varten hän tuotti tänä keväänä eri yhteistyökumppaneiden toiminnasta..

 

Thorleif Johansson tunnetaan sillanrakentajana eri kirkkojen ja kristillisten yhteisöjen välillä. Hänellä on myös laajat yhteydet yhteiskunnan eri toimijoihin. Tämä näkyy esimerkiksi hänen aloitteestaan syntyneessä LC Vantaankoski-Vandaforsenin ja Vantaan Kivistöä kehittävän välisessä yhteistyössä. Sen puittessa lionit osallistuivat mm. .

 

Antti Tuomikoski

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram