Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Ukkosmyrsky viivästytti kahdella viikolla vuosikirjan valmistumista

Lions-liiton vuosikirja on valmistunut ja viime viikolla se on N-piirissä jaettu kaikille klubeille. Kirja oli ollut kirjapainossa valmiina 7.9.2017 eli se oli laskentatavasta riippuen viikon tai kaksi myöhässä.  Viivästyminen johtui elokuun alussa ukkosmyrskyn aiheuttamasta sähkökatkoksesta.  Kirja painettiin Porvoossa Painoyhtymä Oy:n tuotantolaitoksilla.

Painoyhtymän toimitusjohtaja Kim Koski kertoi, että ukkosmyrsky oli aiheuttanut sähköpiikin ja se piikki puolestaan oli aiheuttanut painokoneen ohjelmiston vaurioitumisen.  Koski muisteli, että edellisen kerran ukkosmyrsy oli aiheuttanut heidän tuotantolaitoksillaan vastaavanlaajuista vahinkoa 1990-luvulla.

- Tuotanto oli nyt pitänyt siirtää vaihtoehtoiselle koneelle, ja liimaus oli jouduttu toteuttamaan useammassa erässä.  Sopimukseen nähden myöhästyminen oli viikon pituinen.  Vastaanottajista viivästys tuntui kahdelta viikolta, sillä edellisinä vuosina on tavattu olla viikko etuajassa, muistelee kentän harmistusta ymmärtävä toimitusjohtaja Koski.

Painoyhtymä on Liiton pitkäaikainen yhteistyökumppani, sillä vuosikirja on painettu heidän tuotantolaitoksillaan vuodesta 2001 lähtien.

N-piirin kirjat on jaettu elo/syyskuun vaihteessa Kauden avajaisissa ainakin 12 vuotta.  Tänä vuonna kirjat jaettiin viime viikolla 12.9.2017.  Jaon organisoi N-piirin ohjelmajohtaja Leena Lehtonen apunaan Leijona-talossa Tarja Grönholm sekä usea alueen- ja lohkon puheenjohtaja.

Antti Tuomikoski


  .
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram