Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Uudella piirihallituksella 2015-2016 tutustumiskokous

Ensi kauden 2015-2016 piirihallitus epävirallisessa tutustumiskokouksessaan 21.5.2015.  Vasemmassa laidassa esittäytymisvuorossa tuleva piirisihteeri Susanna Gustafsson. Yhdistelmäkuva.Uudella, ensi kauden 2015-2016 piirihallituksella oli epävirallinen tutustumiskokous 21.5.2015 Nyyrikissä.  Kokouksessa esittäydyttiin ja keskusteltiin tulevan kuvernöörin Veikko Teeriojan esittelemästä toimintasuunnitelmasta.

Kokouksessa oli innistunut tunnelma, ja aivan kuin toivottiin kesän menevän nopeasti ohi, jotta päästäisiin uuden toimintakauden alkuun.

Alueiden ja lohkojen puheenjohtajille on varsinainen koulutustilaisuus Nyyrinkin Pohjan Akassa torstaina 28.5.2015 klo 18.00.

Antti Tuomikoski

 
DGe Veikko Teerioja esitteli ensi kauden toimintasuunnitelman.  Kauden avaus on Iiris-keskuksessa 25.8.2015.
DGe Veikko Teerioja esitteli ensi kauden toimintas...
Illan aikana nykyinen piirisihteeri ja ensi kauden lohkon puheenjohtaja Marica Hämäläinen taitteli japanilaisen origamin.
Illan aikana nykyinen piirisihteeri ja ensi kauden...
Marica Hämäläinen ojensi taittelemansa paperilinnun, origamin, tulevalle piirikuvernöörille Veikko Teeriojalle onnen ja menestyksen tuojaksi. Lahjan antajan ja saajan sormien välissä oleva paperilintu on todellisuudessa niin pieni, hädin tuskin sormen mittainen, jotta siitä piti tehdä kuvasuurennos.
Marica Hämäläinen ojensi taittelemansa paperilinnu...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram