Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Vaalikokoukset, vuosikokoukset ja viestinnän asiaa

Kevät on vilkasta kokousaikaa lionstoiminnassa, ensin koittavat klubien vaalikokoukset, sitten piirin ja liiton vuosikokoukset.

Klubien vaalikokoukset pidetään muutaman viikon sisällä ja niihin liittyen muutama asia huomioon otettavaksi.

 

Klubin vaalikokouskutsuun on hyvä muistaa laittaa paikaksi vaikkapa presidentin osoite, vaikka kokous käytännössä pidetäänkin etäkokouksena verkossa. Teams tai vastaava sähköinen alusta ei kelpaa kokouspaikkaosoitteeksi siitä huolimatta, että kokouksen siellä saa näin poikkeusoloissa järjestää.

 

Klubien vaalikokouksessa valitaan myös viralliset edustajat liiton kesäkuussa pidettävään vuosikokoukseen. Samassa yhteydessä on syytä keskustella äänestyksistä, joissa valitaan edustajat liiton ja kansainvälisen järjestön tehtäviin.

N-piiristä on tällä kertaa ehdokkaat sekä liiton varapuheenjohtajaksi (nykyinen piirikuvernöörimme Markku Vesikallio), että järjestön kansainväliseksi johtajaksi (aiempi piirikuvernöörimme ja edellinen liiton puheenjohtaja Aarne Kivioja). Tokihan kannatamme omiamme. Heidän esittelynsä tulevat pian piirin kotisivuille.

Vaalikokouksessa voi muuten myös valita klubille hallintovirkailijan, joka voi auttaa sihteeriä ja presidenttiä raportoinnissa MyLCI:hin ja MyLioniin.

 

 

Piirin vuosikokous pidetään 24.4. klo 13 etäkokouksena. Kokoukseen osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä kokoukseen ennakolta, kutsut on lähetetty klubeille.

Klubien virallisista edustajista tulee lähettää valtakirja 20.4. mennessä ja heille järjestetään sovelluskoulutus äänestysohjelman käyttöön 22.4. klo 18-20. Tästäkin on piirisihteeri lähettänyt klubeille ohjeet ja piirin vuosikokousaineistot löytyvät myös piirin sivuilta, jäsenille-osiosta.

 

Tullaan näkyviksi

 

Piirin viestinnässä pyrimme saamaan klubiemme mahtavaa lionstoimintaa näkyvämmin julkisuuteen. Tullaan näkyviksi –teemalla julkaistaan sekä piirin kotisivuilla että piirin somekanavissa klubien tekemiä hyviä tekoja, lahjoituksia ja muita aikaansaannoksia.

Näistä kertovia kuvia ja lyhyitä tekstinpätkiä toivomme kaikkien klubien lähettävän meille ja somessa (FB ja Instagram) jakavan itsekin.

 

Näistä eri tapahtumista kootaan myös isompi paketti, jota tarjotaan loppukeväästä median eri kanaville, jotta saisimme lisää näkyvyyttä ja tunnettuutta koronavuoden kurimuksessakin toteutuneelle hyväntekeväisyystoiminnallemme.

 

Innolla teiltä postia odotellen

 

N-piirin viestintätiimi

Teija Loponen viestintävastaava

Arja Oksanen toimittaja

Anne Sokka-Tuomala, some-vastaava

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram