Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Valtavasti sukkia Ukrainaan!

Kuvissa on vain osa kaikista sukkahaasteeseen tuoduista villasukista.LC Hki Malmittarien organisoima, mutta koko N-piirin yhteinen villasukkahaaste otettiin mahtavasti vastaan! Ukrainaan saatiin lähetettyä reippaasti yli 800 villasukkaa, pipoa ja tumppua.

Aivan tarkkaa lukua ei meillä sukista ole, sillä moni toimitti lämmikkeitä niin hyvin pakattuina pahvilaatikoihin, ettei niitä avattu. Kaikilla tuojilla ei itselläänkään ollut tarkkaa lukua laatikoiden sisällöstä. Määrä saattoi olla lähempänä tuhattakin, jos laatikoissa oli lasten sukkia ja tumppuja.

Lämmintä kaiken kokoisille!Osa toi muutamat sukat, jotkut parikymmentä kerralla, monella tuojalla oli niitä iso kassillinen ja myös yli sadan neuleen eriä tuotiin useita ja LC Vantaa Vernissalta tuli myös upeita kirjoneulevillapuseroita yli 120 neuleen joukossa. LC Hki Aurora  ja LC Vantaan Komeetat toivat hekin muhkeat erät lämmikettä eteenpäin toimitettavaksi. Haasteeseen vastasivat iloksemme myös monet miesklubit, jotka olivat joko ostaneet sukkia tai saaneet niitä läheisiltään eteenpäin annettavaksi. Iso kiitos välitettäväksi eteenpäin kutojille!

Elina Laalo toimitti LC Hki Auroran sukkalahjoitukset. Mukana oli myos heijastimia lapsille.Sukkien tuojilta kuuli  myös mukavia tarinoita. Eräs leijona kertoi voittaneensa lahjoittamiaan villasukkia pilkkikisoista, toinen totesi, että sukkia on tullut kudottua tekemisen puutteessa ja vihdoin niille löytyi järkevää käyttöä. Yksi tuoja kertoi pikkusiskonsa innostuneen asiasta ja kutovan lisää vielä joulunpyhinä seuraavaan Ukraina-lastiin. Eräälle miehelle äiti oli kutonut enemmän sukkia, kuin tämä ikinä ehtii käyttää ja siksi hän antoi niitä nyt eteenpäin hyvään tarkoitukseen.

Joulukuussa saadut sukat lähtivät jo Ukrainaan lämpöä tuomaan, mutta sukkia voi edelleen toimittaa ja ne kulkeutuvat Ukrainaan helmikuussa.
Jouluksi lähteneisiin sukkiin osa tuojista oli laittanut valmiiksi joulukortin sisään, osaan lisättiin  monistettu kortti, jossa toivotettiin leijonilta hyvää joulua.

Lämmin kiitos kaikille sukkahaasteeseen osallistuneille!
TL
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram