Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Vernissan golftapahtumalla rahaa lastensairaalalle

Kaarina Suonperä toi tapahtumaan Lastensairaala 2017 -hankkeen ja Lastenklinikoiden Kummien tervehdyksen. Golfarit saivat ennen kilpailun alkua lihaskuntovinkkejä. Lion Leena Logren keräsi Lastensairaala-hankkeeseen varoja myös ohikulkijoilta. Hanna Sumari kertoi eloisasti kokemuksistaan liikunnan ja ravinnon vaikutuksesta terveyteen. Tomi Pulkkinen tunnelmoi klubin terassilla. Petteri Laaksonen antoi swingivinkkejä rangella. Lapset viihtyivät temppuradalla.LC Vantaa/Vernissa järjesti yhteistyössä Hiekkaharju Golfin kanssa koko perheen hyväntekeväisyysgolftapahtuman lauantaina 9.8.2014. Sen tuotto lahjoitetaan Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeeseen.

Pekka Nikkanen Hiekkaharju Golfista toivotti kilpailuun osallistujat tervetulleiksi, ja tapahtuman avasi Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen puolesta Kaarina Suonperä. Hän painotti puheessaan hankkeen tärkeyttä, ja kertoi uuden sairaalan tarpeen olevan akuutin juuri vaikeasti sairaille lapsipotilaille. Hän kertoi jokaisen kymmensenttisenkin olevan hankkeelle tärkeä, ja lahjoittaa voi vaikka sata naulaa kympillä. Tapahtuma-aamuna 30 miljoonan euron tavoitteesta puuttui vain reilut 6000 euroa.


Tapakouluttajana tunnettu Kaarina Suonperä lähetti kilpailijat matkaan muistuttaen heitä siitä, miten tärkeää on kannustaa kanssapelaajia ja kehua heidän suorituksiaan, vaikka oma peli ei sujuisikaan yhtä hyvin. LC Vantaa/Vernissan tervehdyssanat lausui presidentti Riitta Liisa Seitakari, joka kertoi puheessaan muun muassa klubin toiminnasta.


Tapahtumassa pelattiin yhdeksän reiän tasoituksellinen pistebogey-kilpailu Pitkällä ysillä. Ennen pelin alkua pelaajat venyttelivät lihaksiaan.

 

Golfiin tutustujat pääsivät kokeilemaan uudella 6-väyläisellä Kehä 6 -kentällä, miltä tuntuu pelata aivan oikealla golfkentällä. Jokaisessa ryhmässä oli mukana vähintään yksi tasoituksen omaava pelaaja. Rangella hiottiin golfswingiä nuoren golfarin Petteri Laaksosen johdolla, joka antoi kullanarvoisia vinkkejä hyvän golflyönnin onnistumiseen niin vasta-alkajille kuin konkareille. 

 

Myös harjoitusalueen puttiviheriö täyttyi pelaajista, joilla riitti golfkilpailun jälkeen energiaa vielä puttikilpailuunkin. Hyvät palkinnot innoittivat golfarit myös ostamaan innokkaasti arpoja, ja grillistä leijailevat tuoksut houkuttivat makkaran syöntiin.

 

Lapset puolestaan riemuitsivat pomppupatjalla hyppimisestä ja golfpallojen koriin heittämisestä. Suosituimmaksi osoittautui temppuradalla kiipeily.

 

Trubaduuri Tomi Pulkkinen viihdytti yleisöä tunnelmallisilla lauluillaan klubitalon aurinkoisella terassilla.

 

Tilaisuudessa oli mukana myös tv:stä tuttu Hanna Sumari, joka kertoi mukaansa tempaavasti ravinnon ja liikunnan merkityksestä terveydelle.

 

 Tilaisuuden lopuksi suoritettiin juhlallinen palkintojenjako, jossa LC Vantaa/Vernissan presidentti Riitta Liisa Seitakari jakoi palkinnot yhdessä golftapahtumasta vastanneen lion Marita Vainiomäen kanssa. Miehistä paras oli Ville Saarinen ja naisista Sirpa Brandenburg. Antti Murtovaara puolestaan voitti pisin draivi -kilpailun ja lähimmäksi lippua -kilpailun. Puttikilpailun parhaimman tuloksen teki Juha Hagström.

 

Teksti: Riitta Dahlberg

Kuvat: Päivi Hekallio-Ranta ja Riitta Dahlberg

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram