Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Yö oli päivällä Lumossa

Olli Lindholm ja Yö yhtye tunnelmoimassa

Lions Club Vantaa Komeettojen järjestämään 12. konserttiin oli vihdoinkin saatu esiintyjäksi paljon toivottu Yö-yhtye, joka kuuluu pitkäaikaisimpiin ja suosituimpiin suomirock-yhtyeisiin. Ainakin yksi henkilö konserttiyleisöstä sai ikuisen muiston, kun Olli Lindholm kutsui fanitytön kanssaan lavalle. Ja tilaisuuden juonsi tuttuun tapaan Satu Silvo.

 

Laulaja Olli Lindholm on yhtyeen nykyisen kokoonpanon ainoa alkuperäisjäsen. Yö-yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Rakkaus on lumivalkoinen, Pettävällä jäällä, Katujen kuningatar. Yhtye esitti konsertissa näitä kauniita pehmeämpiä lauluja, ja saimme kuulla myös Joutsenlaulun sekä Särkyneen enkelin. Tunnelma konsertissa oli niin hieno, että lopussa täysi sali yleisöä osoitti suosiotaan esiintyjille taputtaen seisoaltaan.

 

Tämänkin konsertin tuotto tullaan lahjoittamaan 100 % hyväntekeväisyyteen lasten, nuorten ja vanhusten hyväksi. Konsertissa luovutettiin 3 000 euron toiminta-avustus Sipoon Myyrille, joka keskuudessamme tunnetaan erityisesti heidän järjestämästä kehitysvammaisille suunnatusta Rokkarock- viihdetapahtumasta.  Sipoon Myyrät -79 ry on Länsi-Sipoossa ja Itä-Vantaalla toimiva alueellinen, sitoutumaton urheilu- ja kyläseura.

 

Esittelimme lavalla myös ”37:llä sydämellä” neulomamme Äiti Teresa peiton, jonka lahjoitimme yllätyslahjana kunniajäsenelle ja vuotuiselle juontajallemme Satu Silvolle.

 

Yleisölle ja bändille suuret kiitokset tilaisuudesta ja sen tunnelmasta.

 

Teksti: Eija Päivinen

 Kuvat: Marja Ruusu / Valokuvaamo Studio Ruusu

Sipoon Myyrien Tapio Tallberg vastaanotti lahjashekin Rokkarockia varten.
Sipoon Myyrien Tapio Tallberg vastaanotti lahjashe...
Sadulle kiitokseksi lahjoitettu "37 sydämen" peitto.
Sadulle kiitokseksi lahjoitettu "37 sydämen&q...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram