Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

1. varapiirikuvernööri Markku Helle

Olen 60-vuotias eläkkeellä oleva opistoupseeri. Työurani olen tehnyt puolustusvoimissa pääosin henkilöstöhallinnon asiantuntija- ja opetustehtävissä. Leijonatyön aloitin vuonna 2007 LC Sipoo/Meri - Sibbon jäsenenä.

 

Leijonatoiminnan lisäksi harrastan mökkeilyä, luonnossa liikkumista ja valokuvausta sekä liikuntaa erityisesti lenkkeilemällä ja pyöräilemällä. Asuinpaikkani on Pohjois-Helsingissä.

 

Lions-urallani olen toiminut aktiivisesti niin aktiviteeteissa kuin virkailijatehtävissä. LC Sipoo/Meri - Sibbon hallituksessa olen ollut kahdeksan kautta eri tehtävissä, joista presidenttinä kaudet 2012 - 2013 ja 2018 - 2019. Kokemusta on myös piiritason tehtävistä, sillä olen toiminut lohkon puheenjohtajana V alueen 2-lohkossa 2013 - 2014 ja MyLCI-kouluttajana 2015 - 2016. Viime kaudella hoidin toisen varapiirikuvernöörin tehtävää ja neljättä kautta N-piirin koulutustoimikunnan puheenjohtajuutta. Lisäksi olen osallistunut RLLI (Regional Lions Leadership Institute) johtajakoulutukseen Helsingissä vuonna 2016.

 

Ensimmäisen varapiirikuvernöörin tehtävässä keskityn muutamiin itselleni tärkeisiin asioihin. Hyvän tekeminen porukalla ja hyvällä mielellä, mikä edistää jäsenien viihtymistä ja sitä kautta klubien jäsenmäärän kasvua. Tarvittaessa autan ja tuen klubeja niiden toiminnassa.

 

 

Markku Helle

N-piirin 1. varapiirikuvernööri kaudella 2020-2021

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram