Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

2. varapiirikuvernööri Sakari Soppi

Olen Sakari Soppi ja olen LC Vantaa Pähkinärinteen jäsen vuodesta 2016. Olen 41-vuotias tradenomi (YAMK) ja toimin ammatillisena opettajana oppilaitoksessa. Olen toiminut suurimman osan työurastani opetusalan työtehtävissä ja toimin tällä hetkellä hallinnon tehtävissä. Asun Pähkinärinteessä, joka on ollut koti minulle jo yli 21 vuotta.

 

Olen toiminut klubin virkailijana useissa tehtävissä. Olen toiminut esimerkiksi rahastonhoitajana, sihteerinä, hallintovirkailijana, koulutusjohtajana ja klubipresidenttinä. Toimin tällä hetkellä lohkon puheenjohtajana IV-alueella 1. lohkossa ja koulutustoimikunnan jäsenenä. Olen suorittanut RLLI-instituutin ja minulla on tällä hetkellä haku ALLI-instituuttiin.

 

Harrastuksina minulla on myös liikunnassa kävely ja vapaaehtoinen maanpuolustustyö. Olen aktiivinen reserviläinen ja olen pursimies, res.

 

Lions toiminta on lähellä sydäntäni. On mukava tehdä yhdessä muiden lionien kanssa yhteisölle ja ihmisille hyvää. Tämä ei ole ainoastaan harrastus, vaan elämäntapa. 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram