Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

2. VDG Pekka Taskinen

Olen eläkkeellä oleva diplomi-insinööri, ja toiminut pitkään kansainvälisessä konsernissa johto- ja strategiatehtävissä ennen eläkkeelle jäämistäni. Ikää minulla on 63 vuotta.

 

Lion olen ollut vuodesta 2007 ja klubini on LC Helsinki Pakinkylä.

Asun Espoossa ja kesät vietän pääasiassa mökillä Raaseporissa.  Talvella hiihdän ja laskettelen.  Kesäisin pelaan golfia ja rakentelen mökillä.

Tällä hetkellä toimin N-piirin piirisihteerinä.  Olen myös tutustunut kansainväliseen Lions-toimintaan vierailemalla Saksassa N-piirin ystävyysklubeissa.  Samoin olen osallistunut kansainväliseen vuosikokoukseen Hampurissa ja muutaman kerran Europafoorumiin.  Klubipresidenttinä toimin 2013 -2014.

 

Lions toiminnassa minua ovat erityisesti lämmittäneet oman klubini aktiviteetit.  Samoin hyvä oman klubin henki ja yhteisöllisyys.

Kun keväällä 2007 liityin klubiin uutena jäsenenä, sain heti lämpimän vastaanoton muilta klubilaisilta ja pääsin nopeasti toimintaan mukaan.  Tällä hetkellä elämme poikkeuksellisessa ajassa ja se heijastuu myös uusien lionien toimintaan mukaan pääsemiseen.  Uudet jäsenet eivät pääse samalla tavalla yhtä helposti mukaan toimintaan ja samoin muihin klubilaisiin tutustuminen on hankalaa. Klubeilla on paljon tehtävää jäsenistön hyvinvoinnin ylläpitämisessä samalla kun toteutamme palveluaktiviteettejä koronan asettaessa rajoituksia.  Myös piirin on tärkeää tukea klubeja esimerkiksi koulutuksella ja tarjoamalla aktiviteetteja.

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram