Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirikuvernööri Markku Vesikallio

Olen 59-vuotias tietohallinnon johtotehtävissä työskentelevä Lion.  Klubini on LC Helsinki Pakinkylä, missä olen ollut jäsenenä vuodesta 2009 alkaen.  Ystäväpiirissäni minua oli houkuteltu Lions-toimintaan jo aiemmin, mutta muista luottamustoimista johtuen liittyminen siirtyi aina eteenpäin.

 

Puolisoni Teija on itse myös Lion LC Helsinki/Aurora -klubissa. Hän on myös toiminut klubinsa presidenttinä kaudella 2015-2016.  Hän tukee ja kannustaa minua toimiessani 1.varapiirikuvernöörinä kaudella 2019-2020. Jälkikasvua meille on suotu kahden pojan ja yhden tyttären verran. Kaikki ovat jo muuttaneet pois Paloheinän kodistamme.

 

Lions toiminnan lisäksi harrastan liikuntaa eri muodoissa. Sulkapallo, lenkkeily, pyöräily ja uinti ovat tällä hetkellä kiinnostavimmat lajit, joita pyrin treenaamaan viikoittain. Lukeminen on hyvä tapa rentoutua. Pidän siitä paljon ja se on hyvä tapa kehittää itseä.

 

Lions urallani olen klubitasolla ollut hallituksen jäsenenä 6 vuotta erilaisissa tehtävissä. Klubimme presidenttinä olin kaudella 2014-2015. Kaudella 2018-2019 olen toiminut klubin jäsenjohtajana. Jäsenjohtajan tehtävät koen haastaviksi ja erittäin tärkeäksi klubin viraksi, nykyisessä laskevan jäsenkehityksen ympäristössä.

 

N-piirissä kaudella 2016-2017 toimin DG Aarne Kiviojan piirisihteerinä.  Kausi oli kaikin puolin hieno. Se opetti minulle paljon ja antoi runsaasti kokemusta piiritason asioiden hoitamisesta.  Kauden aikana osallistuin myös kansainväliseen ALLI (Advanced Lions Leadership Institute) johtajakoulutukseen Bulgarian Sofiassa.  Toissa kaudella olin III-alueen 2-lohkon puheenjohtajana.

Viime kaudella toimin piirimme LCIF-koordinaattorina ja 2. varapiirikuvernöörinä. LCIF-koordinaattorina olen käynnistellyt piirissämme Campaign 100 projektia, joskin olemme pitäneet siinä piiritasolla matalaa profiilia. Lahjoituksemme ovat koostuneet suurelta osin MJF-ohjelman kautta.

 

Leijonatyössä minulle on erityisen tärkeää mm. yhdessä tekeminen omassa klubissa ja klubien kesken. Klubiviihtyvyydestä kaikki alkaa. Se on myös yksi keino houkutella uusia jäseniä upean hyväntekeväisyysjärjestömme pariin. Itse autan ja tuen klubeja aina, kun siihen on tarvetta. 

 

Markku ”Make” Vesikallio

 

N-piirin piirikuvernööri kaudella 2020-2021

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram