Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Liiton puheenjohtaja Mika Pirttivaara 

Suomen Lions-liiton puheenjohtajana kaudella 2023- 2024 toimii Mika Pirttivaara, LC Tapiola

 

Mika Pirttivaara liittyi leijoniin noin viisitoista vuotta sitten. Silloin asiakkaan edustaja kysyi, että kiinnostaako lionstoiminta.

-Liityin leijoniin luostarissa, tunnelma oli korkealla ja kokemus oli innostava. Tuli välittömästi fiilis, että tähän joukkoon haluan kuulua.

Parasta lionstoiminnassa on Mika Pirttivaaran mukaan se tunne, kun kohtaa yhdessäauttamisen riemun ja autettavat silmästä silmään niissä asioissa, joita aidosti itse haluaa tehdä.

-Siinä todella tuntee, että pääsee toteuttamaan ja kehittämään itseään yhdessä muiden kanssa ja sen, että omalla toiminnalla on merkitystä. Hyvässä porukassa saa jatkuvasti onnistumisen tunteita ja pystyy samalla auttaa muitakin onnistumaan. Koen sen hyvin palkitsevaksi, kuten myös sen, kuinka yhteistyö yli erilaisten rajojen saa tekemiseen uutta energiaa ja ideoita. Kasvava ystäväjoukko ympäri maailmaa on huikean asia, jonka merkitystä ei koskaan voi yliarvioida. Vapaaehtoistoiminnassa ja sen johtamisessa oppii jatkuvasti asioita, joita ei välttämättä työelämässä opi.

 

Mikan harrastuksiin kuuluvat historia, seikkailu maailmalla, kulttuurin nautiskelu monipuolisesti, tähtitiede kotisohvalta ja muutama muukin.

 

Mikan viesti on: Pidä mukana aina riittävä annos rohkeaa uteliaisuutta, pistä se työhön ja kurkkaa ennakkoluulottomasti kulman taakse – niin elämässä, kuin lionstoiminnassa. Koskaan et tiedä, mitä jännää ja mullistavaa hyvää siellä odottaa.

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram