Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Some-vastaava Anne Sokka-TuomalaOlen Anne Sokka-Tuomala, piirin Some-vastaava, klubini on LC Loviisa/Queen Lovisa.

 

 

Miten ja koska sinusta tuli leijona?

Olen lion vuodesta 2012 lähtien, jolloin pääsin heti klubin hallitukseen, ollen siellä jäsenvastaavana muutaman vuoden. Sitten pari vuotta rivijäsenenä ja nyt varapresidenttinä.

 

Miksi olet edelleen mukana?

Lions työssä pidän yhdessä hyvän tekemisestä eniten. Samalla kun teemme palvelua; on se Auta Lasta, Auta perhettä -keräys, Ruusupuiston siivous tai Tyttöjen tilaan liittyvä tapahtuma, verkostoidumme, keskustelemme eri asioista ja pidämme hauskaa. 


Mikä kokemus leijonissa on ollut tähän mennessä paras, ikimuistoinen?

Paras kokemukseni leijoniin liittyy klubissani siihen, kun olimme laulamassa palvelutalossa lauluja. Muistisairaan henkilön ”herääminen” ja liikuttuneena tutun ruotsinkielisen laulun, valssin sanojen tapaileminen. Viime vuoden DG-puolisona olemisen hienoin hetki oli kyllä Las Vegasissa, kun Gudrun Yngvadottir julistettiin LCI:n presidentiksi ja tanssimme ympäri valtavaa konferenssisalia. Paras saavutuksemme klubina oli jäsenistön lisääminen, tämän eteen teimme kovasti töitä!

 

Tuleeko mieleesi jokin kommellus?

Kommellukseni liittyy ehkä Lions lyhenteisiin ja merkkeihin, kun en tunnistanut kv-johtajan merkkiä keskustellessani pariskunnan kanssa. 

Mutta toisaalta, mehän kaikki olemme tasavertaisesti lioneja/leijonia 🦁 data-goomoji="1f981" style="margin:0 0.2ex;vertical-align:middle;max-height:24px" alt="&\#129409;" src="https://mail.google.com/mail/e/1f981" data-image-whitelisted="" class="CToWUd"> 😘 data-goomoji="1f618" style="margin:0 0.2ex;vertical-align:middle;max-height:24px" alt="&\#128536;" src="https://mail.google.com/mail/e/1f618" data-image-whitelisted="" class="CToWUd">

 

 

Jos sinulla olisi taikasauva, mitä tekisit sillä lionstoiminnassa?

Jos omistaisin taikasauvan, heilauttaisin sitä erimielisyyksien sovitteluun. Katse kohti tulevaisuutta ja palvelutyötä.

 

Millaisia tavoitteita sinulla on virkaasi liittyen?

Tukea niitä jäseniä ja klubeja, jotka haluavat lisätä sosiaalisen median käyttöä: Facebook ja tänä vuonna on juuri avattu piirin Instagram-sivu #LionNpiiri. Kaikesta siitä mitä hyvää teemme, jaamme kuvia sekä tekstiä yhdistäen ne valtakunnallisesti Lions’in alle, sekä jakaen ne myös omilla sivustoillamme. Osoitetaan että olemme lioneja/leijonia, me palvelemme ja olemme ylpeitä siitä.

 

Kerro jotain sellaista itsestäsi, mitä muut tuskin sinusta tietävät?

Aika moni tietääkin, että minussa asuu leijonan lisäksi pieni apina, pidän esiintymisestä. Oppaana draamaopastuksen lempiroolejani on kieltolain ajan Hulda.

 

Miten sinua voi ilahduttaa?

Minun ilahduttamiseksi on helppoa, hymy ilahduttaa aina. Myös hyvät ja huonot vitsitkin.

 

Miten sinut saa harmistumaan?

Harmistun myös turhankin helposti, usein omaan saamattomuuteeni.

 

Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Olen onnellisin perheen kanssa. Kotonaolo ja laiskottelu kirjan, TV:n tai somen parissa on tänä päivänä lähes parasta. Tyttärentytär My 1 v on tuonut teinipoikiemme lisäksi uuden ulottuvuuden onnellisuuteen. 

 

Mitä odotat eniten tältä toimintakaudelta?

Toimintakaudelta odotan samaa rentoutta mihin olemme suunnanneet jo parin kauden ajan. Meillä on hyvät klubit, piirihallitus sekä aktiivinen DG.

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook