Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Johanna Raivio, Quest

Miten ja milloin sinusta tuli leijona?

 

Minusta tuli leijona vuonna 2007 kun klubimme, Hki/Keskuspuisto, perustettiin. Olen yksi klubin perustajajäsenistä. 

 

Mikä saa sinut edelleen olemaan mukana?
Olen edelleen mukana toiminnassa, koska pääsen tätä kautta tekemään asioita, joista tykkään ja minusta on ihana olla osa tätä yhteisöämme. Minusta on kiva osallistua tapahtumiin, koska pääsen tapaamaan uusia ihmisiä ja auttamaan muita ihmisiä. Toki, tämä tilanne koronan kanssa on tuonut mukanaan omat haasteensa, mutta luotan siihen, että kyllä elämä vielä palaa ns. normaaliksi. 

 

Onko sinulla muita harrastuksia?
Minulla ei ole tällä hetkellä mitään yhtä tiettyä urheilu harrastusta, mutta tykkään käydä kävelyllä ja uimassa, sekä näin talvella on kiva päästä esimerkiksi luistelemaan. 

 

Oliko sinulla kouluaikana jokin lempinimi? Jos oli niin kerro miten sen sait.
Minulla on ollut vuosien varrella useita eri lempinimiä, mutta yleisimmät niistä taitavat olla Johku ja Jossu, jotka tulevat etunimestäni Johanna. Osa ystävistäni ovat kutsuneet minua Johku lempinimellä ala-asteelta saakka, kun taas tämä Jossu on tullut myöhemmin, ammattikorkeakoulu opintojen aikana. 

 

Minkä uuden taidon haluaisit oppia?
Olen hieman harkinnut, että opettelen laskettelemaan suksilla uudelleen, mutta aika näyttää, miten tämän projektin kanssa käy. 

 

Minkä elokuva tahtoisit nähdä uudelleen ja miksi?
Pidän todella paljon elokuvasta Hidden Figures-Varjoon jääneet ja olen katsonut tämän elokuvan muutaman kerran. Tämä elokuva koskettaa minua.

  

Mikä saa sinut onnelliseksi?
Minut saa onneksi esimerkiksi se, että läheisilläni on hyvä olla. Minulle tuo myös iloa se, kun näen tapahtumissamme iloisia ihmisiä, jotka nauttivat järjestämästämme ohjelmasta. Ehkä tämä on tietynlainen onnistumisen tunne.

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram