Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Leot, Christoffer HanssonMiten ja milloin sinusta tuli leijona?
Minusta tuli Leijona vuonna 2018 huhtikuussa. Olin vuoden 2017 lopussa tullut ”poispotkituksi” ikäleikkurin (40 v) kautta nuorkauppakamarista (18 vuoden historia siellä!) ja jotainhan oli tehtävä senkin jälkeen.

 

Mikä saa sinut edelleen olemaan mukana?
Meidän mahtava klubi LC Helsinki/Finlandia, eli Finskit: aivan loistava jengi! Sen lisäksi järjestön kansainvälisyys on minua sydäntä lähellä, kuten kuvastakin näkee.

 

Miten haluaisit kehittää lionstoimintaa/lionsklubien toimintaa?
Monin tavoin, ja kaikkeen ei tässä riitä palstatilaa. Mutta kaikista tärkeintä on se, että toimintamme pysyy ajan hermolla ja kehittyy tilanteiden mukaan, aivan kuten olemme nähneet, että olemme toimineet esim koronakriisin vaiheissa.

 

Onko sinulla muita harrastuksia?
Golf, kesämökkini (ympärivuotinen) Loviisassa, sienestäminen, lukeminen.

 

Oliko sinulla kouluaikana jokin lempinimi? Jos oli niin kerro miten sen sait.
Kouluaikoina oli parikin, esim Chride: en edes muista mistä se aikoinaan tuli. Toinen oli se joka nyt taas viime vuosina on herännyt henkiin, eli Toffe. Se on hyvä ja sopiva lyhenne pitkästä etunimestäni ja sitä saa mielellään käyttää 😊.

 

Mikä/mitkä olivat toiveammattejasi?
Vaikea muistaa…Mutta kyllä talous on aina ollut aika lähellä sydäntäni ammattimielessä; tulee kai verenperintönä isän puolelta…

 

Minkä uuden taidon haluaisit oppia?
 Uudelleenoppia laulutaito! Pienenä esiinnyimme aina koulun juhlissa kaverin kanssa niin että hän soitti klarinettia ja minä lauloin soolona. Äänenmurroksen jälkeen laulaminen jäi. Olisi mahtavaa ehtiä olla mukana jossain kuorossa esimerkiksi, ja oppia takaisin tuon taidon.

 

Kerro jotain sellaista itsestäsi, jota muut tuskin tietävät sinusta?
Vihellän autossa Radio Rockin biisien tahtiin…

 

Minkä elokuvan tahtoisit nähdä uudelleen ja miksi?
 Ei oikeastaan mikään: olen aika huono elokuvissa kävijä; luen mieluummin kirjoja.

 

Mikä saa sinut onnelliseksi?
Monta asiaa, muun muassa ihana tyttöystäväni; hyvä golfkierros Rönnäsissä; sauna. Mutta myös ne kaikki hienot asiat joita meidän järjestömme tekee ihmisille ympäri maailman: olemme todella tärkeä osa tätä yhteiskuntaa ja sen tietäminen tekee onnelliseksi ja ylpeäksi.

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram