Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Säätiömme LCIF

LCIF eli Lions Club International Foundation on meidän leijoniemme yhteinen kansainvälinen säätiö, joka tukee toimintaamme ympäri maailmaa. Oli kyseessä sitten hätäavun tarjoaminen suurtuhoalueella, kamppailu näköongelmia vastaan tai oman yhteisömme tukeminen, niin LCIF on mukana tarjoamassa apuaan.

 

LCIF:n antama avustus muodostuu apurahoista, jotka myönnetään leijonien johtamiin projekteihin. Nämä apurahat auttavat 1,3 miljoonaa jäsentä eri puolilla maailmaa humanitaarisissa projekteissa, jotka ovat liian suuria yksittäisille klubeille tai piireille.

 

LCIF apurahat tukevat neljää erillistä palvelualuetta.

  • Näön pelastaminen
  • Nuorison palveleminen
  • Hätäavun järjestäminen tuhoalueille
  • Humanitaaristen tarpeiden täyttäminen

 

Sen jälkeen, kun LCIF vuonna 1968 perustettiin, se on myöntänyt yli 10.000 apurahaa, yhteensä yli US$ 800 miljoonaa. Jokaisesta LCIF:lle tehdystä lahjoituksesta menee 100% suoraan avustusprojekteihin ja kaikki LCIF:n hallintokulut katetaan sijoituksista saatavilla koroilla. 

 

Piirin LCIF-koordinaattorina kaudella 2015-2016 toimii LCIF DC Tuomas Aunila

sähköposti: | puhelin: 0400 860203

 

 

22.8.2015
Lahjoitukset mahdollistavat maailmanlaajuiset ohjelmamme, joiden avulla palautetaan näkökyky, järjestetään hätäapua suurtuhoihin, tuetaan nuorisoa ja puututaan muihin humanitaarisiin tarpeisiin.
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram