Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Kuntalaisille kuntolaitteita

Myrskylän Kirkkojärven rantaan asennettiin kuntoiluteline.

 

Artjärvi sai myös kuntoilutelineen syyskuulla.Lions-Club Artjärvi-Lapinjärvi-Myrskylän 55-vuotisen toiminnan kunniaksi kuntalaiset saivat kuntolaitteita AR-säätiön tuella.

LC Artjärvi-Lapinjärvi-Myrskylän 55-toimintakausi alkoi helteisenä heinäkuun iltana 2021 urheilullisissa merkeissä, kun paikalliset Lions-veljet aloittivat kuntoilutelineen asentamisen Myrskylän Kirkkojärven rantapolun varteen kaikkien kuntalaisten aktiiviseen käyttöön. 

 

Asennuspaikaksi valikoitui luonnonkauniilla rantapolulla Myrskylän kunnan rakentama betonilaatta, jonka päälle oli vaivatonta pystyttää rintapenkillä ja ylätaljalla varustettu Gympark-kuntoilulaite. Muutaman hetken hikisen aherruksen jälkeen talkooporukalla olikin komea teline asennettuna valmiina koepunnerruksia varten.

 

Samanlainen ulkokuntoilulaite asennettiin Artjärven veljien toimesta  syyskuun lopussa Artjärvelle, Vuorenmäen urheilukentän ulkoilureitin, reitin muiden kuntoilulaitteiden läheisyyteen. Lahjoitus on osoitettu Orimattilan kaupungille ja asennus on yhteisprojekti Orimattilan liikuntapalveluiden kanssa.

 

Lahjoitukset ovat Artjärvi-Lapinjärvi-Myrskylä Lions-Clubille mittava rahallinen panostus, mutta koska kyseessä on klubin 55-vuotisjuhlakausi, haluttiin panostaa osaltaan kuntalaisten hyvinvointiin. Harkinnan jälkeen kohteeksi valikoituivat kuntolaitteet, joista tulee olemaan iloa käyttäjilleen pitkäksi aikaa.

Aktiviteetti sai alkunsa kun viime kaudella klubi mietti sopivaa kohdetta toiminnalleen ja Arne Ritari-säätiöltä oli mahdollista anoa avustusta toteutuneita kuluja vastaan 40% kokonaiskuluista. 

 

Kyseessä on siis erittäin merkittävä tuki Arne Ritari-säätiöltä klubille, jonka ansiosta oli mahdollista saattaa päätökseen  kustannuksiltaan lähes 8000 euron aktiviteetti. Koska kyseessä on kolmen kunnan alueella toimiva Lions-klubi, oli Lapinjärvelle tarkoitus asentaa kunnan liikuntapuistoon lasten liukumäki, mutta Lapinjärven kunta ei ollut budjetoinut tämän vuoden talousarvioon liukumäen vaatimia pohjatöitä, joten klubi jää selvittämään heille aiottua aktiviteettia myöhempänä ajankohtana.

 Tom Högström

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram