Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Malmittarilla oli tehoviikko

Kuvassa vas. hoitokoti Päiväkummun Paloheinän yksikön päivätoiminnasta vastaava Mari Paavilainen, jolla on kädessään lahjoittamamme sydäniskuri. Hänen vieressään Mirja Weiste, Irma Väätäinen ja Teija Loponen Malmittarista.Malmittaret lahjoittivat perjantaina 7.10.2022 Vanhusten viikon ja Hyvän päivän kunniaksi kaksi sydäniskuria hoitokoteihin. Toinen niistä  luovutettiin hoitokoti Päiväkummun Paloheinän yksikölle ja toinen Miljan palvelutalolle.  "Yleensä kun lahjoitamme jotain niin sanomme, että toivottavasti tällä on paljon käyttöä. Mutta nyt me päin vastoin toivomme, ettei tätä tarvitsisi juurikaan käyttää!” lausui klubimme presidentti Teija Loponen luovuttaessaan iskurin. Molemmissa paikoissa iloittiin kovin lahjoituksestamme! Saimme sydäniskureihin apurahaa Arne Ritari -säätiöltä, josta suuri kiitos.

Samalla viikolla oli myös jäsenemme Kirsi Sjöblomin ideoima ilmainen silmänpaineenmittaus  optikko Sjöblomin liikkeessä.  Mittauksessa kävi 46 henkilöä.

Torstaina 13.10. olimme Maailman näköpäivän kunniaksi jakamassa heijastimia Malmin kauppakeskukset yhdistävällä sillalla. Klo 16 aikaan sillalla oli paljon kulkijoita.  Heijastimia riitti heille jakoon tunnin verran. Ihmiset ottivat mielellään tarjotut heijastimet vastaan.

Perjantaina 14.10. klo 11-18.30  järjestimme yhteistyössä Malmin K-Citymarketin kanssa Auta lasta-auta perhettä -keräyksen ukrainalaisten perheiden hyväksi. Oli ilo nähdä kuinka mielellään ihmiset lahjoittivat tuotteita tähän keräykseen! Ostoskärryihimme tuotiin mm. ruokatarvikkeita (jauhoja, kahvia, kaakaota, keksejä, suklaata,  lastenruokapurkkeja), taskulamppuja ja paristoja,  vaatetavaraa ja makuupussejakin!  Lahjoitettuja tuotteita kertyi pahvilaatikoihin pakattuna yhteensä kolme rullakollista ja lisäksi vielä yksi ostoskärryllinen. Perille Ukrainaan ne toimittaa malmilainen Mikael Kojima, joka samalla tuo sieltä autollaan Suomeen pakolaisia. 
Tästä keräyksestä tuli hyvä mieli niin lahjoittajille kuin  meille Malmittarillekin! 
Teksti ja kuvat:  Arja Oksanen

Miljan palvelutalon toiminnanjohtaja Opri Pulliainen esittelee juuri saamaansa sydäniskuria. Hänen vieressään Malmittaret Teija Loponen, Irma Väätäinen ja Mirja Weiste.
Miljan palvelutalon toiminnanjohtaja Opri Pulliain...
Silmänpainemittaukset tehtiin jäsenemme Kirsi Sjöblomin ja hänen puolisonsa Timon optikkoliikkeessä.
Silmänpainemittaukset tehtiin jäsenemme Kirsi Sjöb...
Iloiset heijastimien jakajat Irma Väätäinen, Kaija Häkkinen ja Mirva Neva-aho-Simonsen.
Iloiset heijastimien jakajat Irma Väätäinen, Kaija...
Auta lasta-auta perhettä keräyksessä oli mukana myös Leoklubi Helsingin edustaja Maria Ylönen (kuvassa vasemmalla.). Hänen vieressään Malmittaret Sirpa Kivilaakso, Marja-Liisa Litmanen ja Tuula Lehtinen.
Auta lasta-auta perhettä keräyksessä oli mukana my...
Lahjoitetut tuotteet toimittaa Ukrainaan malmilainen Mikael Kojima, joka on kuvassa toisena oikealta. Hänen vieressään kolmantena oikealta Raakel Tasanen ja neljäntenä Raakelin veli Joona Tasanen. Toisena vasemmalta Linda Arfelt Leoklubi Helsingistä.  Muut kuvassa olevat ovat Malmittaria.
Lahjoitetut tuotteet toimittaa Ukrainaan malmilain...
Tässä  kaikki lahjoitetut tuotteet pahvilaatikoihin jo pakattuna
Tässä kaikki lahjoitetut tuotteet pahvilaatikoihi...
Auto täyttyi!
Auto täyttyi!

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram