Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Ruokalahjakortteja apua tarvitseville

Soihtujen ruokalahjakortit vastaanotti Vuosaaren seurakunnan johtava diakoni Tuula Mäkinen (oik), vasemmalla Soihtujen edustajina  sihteeri Tellervo Ukkonen ja klubipresidentti Tellervo Turunen.
LC Helsinki/Soihtujen järjestämien tapahtumien tuotoilla on tänäkin vuonna lahjoitettu varoja lasten, nuorten ja vanhusten hyväksi. Näin joulun alla lahjoitettiin Vuosaaren Seurakunnan diakoniatyön kautta jaettavaksi ruokalahjakortteja. Lahjakorttien avulla saadaan jouluiloa monen vähävaraisen perheen tai yksinäisen vanhuksen joulupöytään.

Soihtujen tämän kauden klubipresidentti Tellervo Turunen kertoi myös muista lähiajan tapahtumista:
Soihdut ovat mukana ensi lauantaina 2.12.2023 klo 10.00 - 14.00 Kauppakeskus Columbuksessa Auta lasta, auta perhettä -keräyksessä. Toivomuksena on, että asiakkaat ostavat kaupasta yhden ylimääräisen tuotteen ja lahjoittavat sen keräyskärryihin S-Marketin tai K-Supermarketin aulassa. Tuotteet lahjoitetaan eteenpäin Pienperheyhdistyksen kautta vuosaarelaisille vähävaraisille yksinhuoltajaperheille.
Syyskausi päättyy jälleen hyvän mielen joulukuusien myyntiin 16.12.-20.12.23 Aurinkolahden K-Marketin edessä.  Soihtujen työ jatkuu vanhusten palvelutalossa erilaista virkistystoimintaa järjestämällä.  Kevätkaudelle on suunnitteilla myös markkinoita Mosaiikkitorilla ja Aurinkokirppis rantabulevardilla. Tapahtumien tuotot käytetään aina lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.
Riitta Frejborg
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram