Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Soihduilla neljät markkinat

Kauden viimeisille Lions Club Helsinki/Soihtujen järjestämille markkinoille Mosaiikkitorilla saatiin kauniin sään lisäksi mukavasti myyjiä ja asiakkaita nauttimaan syksyn sadon tuotteista, ihanista letuista ja muista kahvikojun herkuista. Tori- ja kirppismyyjien pöydiltä löytyi taas vaatteita, koruja, leluja ja ties vaikka mitä. Tämänkin tapahtuman myyntipaikkatuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.Soihtujen markkinoita jatketaan taas ensi vuonna; mahdollisesti tavataan jo huhtikuussa iltatorilla.

Soihdut järjestivät tänä vuonna neljät markkinat Vuosaaren Mosaiikkitorilla, joka on Kauppakeskus Columbuksen ja Vuotalon välisellä pienellä torialueella.

Huhtikuussa järjestimme iltatorin vappuviikon torstaina klo 15-19 ja touko-, elo- ja syyskuussa kuukauden neljäntenä sunnuntaina klo 10-15. Joulunajan markkinoista luovuimme haasteellisten sääolosuhteiden vuoksi. Silloin järjestetään myös monia muita sisätilojen myyjäistapahtumia. 

Ilmoitamme markkinapäivistä Vuosaari-lehdessä ja Facebookissa, kotisivuillamme   ja keräämme paikkavarauksia myös vakituisilta torimyyjiltä sähköpostitse. Facebookissa on myös oma ryhmä: Vuosaaren Markkinat. 

Olemme saaneet vuosien varrella useita vakituisia torikauppiaita ja sana kiirii! Itse emme myy mitään. Meillä on pieni infopiste, josta käsin muutaman henkilön voimin opastamme myyjiä ja asiakkaita alueella. Näin tapahtuman työmäärä pysyy kohtuullisena emmekä kilpaile muiden myyjien kanssa. 

Etukäteistyötä tietenkin on monenlaista, kuten myyjien kontaktointi, paikkojen määrittely ja hinnoittelu, ilmoittelu ja lupien hankkiminen. Markkinatoimikunnassa on 5-6 aktiivista jäsentä ja paikan päällä aina muutama Soihtu. 

Myyntipaikkatuotoilla keräsimme taas mukavasti lahjoitettavia varoja. Tuotot ohjataan apua tarvitseville perheille ruokalahjakortteina ja avustuksina lasten ja nuorten harrastuksiin. 
LC Helsinki/Soihdut
Riitta Frejborg
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram