Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Viiden Lions-klubin yhdessä järjestämä Jokileijonakävely Tikkurilassa 21.4.2024

Koko perheen elämyksellinen ulkoilutapahtuma Jokileijonakävely järjestetään sunnuntaina 21.4.2024 klo 12-15 Keravanjoen varrella Tikkurilassa. 

 

Reitti alkaa teattereiden aukiolta, Tikkurilantie 44 ja kulkee Påkaksen kotiseututalolle. Reitin varrella on luontoaiheisia kysymyksiä ja paljon ohjelmaa.

 

Tapahtuma alkaa klo 12 kaupunginjohtaja Pekka Timosen tervehdyksellä ja Laurus-kuoron esityksellä.

 

Veininmyllyn läheisyydessä on Tikkurilan sinisten partiorasti ja Väritehtaan rannalla myynnissä makkaraa, mehua ja lettuja. Vetokoirat ajeluttavat lapsia Heurekan läheisyydessä. Kaupunginmuseossa voi tutustua Ysäri-näyttelyyn ja Galleria Gjutarsissa Maikki Haapalan ja Taru Tonterin näyttelyyn.

 

Kotiseututalo Påkaksen tapahtumapihalla on lapsille kasvomaalausta, ketjuheittoa, kepparirata ja ongintaa. Siellä on myös aurinkokeittimen esittelyä sekä buffetti. Voit tutustua SPR:n toimintaan ja judon harrastukseen sekä ostaa mukaasi linnunpöntön ja hyönteishotellin. 

Lapsille on tarjolla poni- ja hevosajelua ja paloauto saapuu ihailtavaksi hälytysvarauksella. Vantaan pelimannit esiintyvät noin klo 14. Luontopolun vastaukset tarkastetaan ja palkinnot jaetaan.

 

Tapahtuman järjestää 5 alueen Lions-klubia: Avia, Hiekkaharju-Sandkulla, Simonkylä, Vernissa ja Tikkurila-Dickursby

 

Riitta Dahlberg/LC Vantaa Vernissa

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram