Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Keitä ovat leot?

Leot ovat Lions Clubs Internationalin oma nuorisotoiminta ja aktiviteetti. Leot ovat 12–30-vuotiaita nuoria ja leoklubien tarkoituksena on edistää nuorison palvelutoimintaa, antaa sen jäsenille tilaisuuksia kehittää itseään ja saada kokemuksia johtamis- ja palvelutehtävissä. 

Leotoiminnassa nuoret pystyvät olemaan omia itsejään ja solmimaan uusia ystävyyssiteitä paikkakunnallaan, maassaan kuin myös kansainvälisellä tasolla. 

 

Kuka tahansa nuori voi hakeutua leotoimintaan mukaan. Kaikki sopivan ikäiset nuoret ovat
tervetulleita leotoimintaan mukaan.

Toiminta tapahtuu leoklubeissa, joita tukee ja auttaa niiden virallisina perustajina toimivat lionsklubit eli taustaklubit. Leojen toiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta
lions periaatteiden mukaisesti.


On monia tapoja, joilla ihmiset voivat tukea yhteisöjään – mutta leona toimiminen on paljon muutakin kuin palvelua. Kun nuori päättä liittyä leoklubiin, hän liittyy globaaliin nuorten
perheeseen, joka tekee maailmasta paremman paikan.

 

Suomen ensimmäinen leoklubi on perustettu 1960-luvulla. Tällä hetkellä maailmassa on yli 7400 klubia eri puolilla maailmaa. Jäseniä leoklubeissa on maailmanlaajuisesti yli 160 000.
Suomessa leoklubeja on noin 15 ja leoja on noin 100 (9/2022).

 

Tutustu tarkemmin Suomen leoihin heidän omilla nettisivuillaan www.leo-clubs.fi, sieltä löydät kaikki Suomen leo-klubit, myös N-piirissä toimivat Leo Club Helsinki, Leo Club Vantaa ja Leo Club Malmi.

 

tai ota halutessasi yhteyttä:

Presidentti
Elina Laakso
Leo Club Helsinki
elina.laakso(a)leo-clubs.fi

 

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram