Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Malmille perustettiin Leo Club Malmi

Yhteiskuvassa leot Iida Hakulinen, Emilia Mustonen, Joel Stockmakare, Johanna  Järviluoto ja Teemu Laitinen.

LC Malmittarilla on ollut työn alla jo vuoden verran Leo-klubin perustaminen Koillis-Helsinkiin. Keskiviikkona 10.4.2019 tuo tavoite toteutui.

 

 

Mukana erilaisissa kokoontumissa on ollut kuusitoista nuorta, joista Iida Hakulinen, Johanna Järviluoto, Emilia Mustonen ja Satu Salonen ovat uuden klubin perustajajäseniä.

 

Jo ennen Leo-klubin perustamista tulevat leot olivat tehneet yhdessä joulu- ja ystävänpäiväkortteja alueen vanhustentaloihin ja auttaneet muun muassa Malmittarien tapahtumissa.

 

Klubia perustettaessa hakusessa oli miesklubi kumppaniksi, sillä leoiksi oli tulossa niin tyttöjä kuin poikiakin. Lopulta yhteistyökumppaniksi löytyi LC Helsinki / Pohjoinen. Sieltä Juha Eskelinen tuli Leo-koordinaattoriksi Malmittarien Leo-koordinaattori Petra Beddan avuksi.

 

Perustamiskokous pidettiin juhlavasti Lions-liiton tiloissa. Tilaisuudessa oli mukana lukuisasti Malmittaria, kaksi LC Pohjoisen edustajaa sekä LeoD Kari Eväsoja, Leojen hallituksesta Teemu Laitinen, uuden klubin perustamisessa paljon apua ja neuvoja antanut  leojen piiripresidentti Joel Stockmakare sekä  piirikuvernööri Heikki Tuomala.

 

Teksti ja kuva: Teija Loponen

 

 

 

 

Leoklubi Malmin presidentiksi valittu Johanna Järviluoto allekirjoittamassa perustamisasiakirjaa. Vieressä kokouksessa puheenjohtajana toiminut Outi Rinta-Filppula ja sihteeri Petra Bedda. Taustalla Teemu Laitinen, Kari Eväsoja ja Heikki Tuomola.
Leoklubi Malmin presidentiksi valittu Johanna Järv...
LC Malmittarien presidentti Kirsi Sjöblom antoi uusille leoille ruusut ja lämpimät halaukset. Taustalla leojen piiripresidentti Joel Stockmakare ja leojen hallituksen Teemu Laitinen.
LC Malmittarien presidentti Kirsi Sjöblom antoi uu...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram