Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirikuvernööri ja piirikuvernöörien kalenteri

Teija ja Markku Vesikallio Kuva Antti Tuomikoski

 

Olen Markku (Make) Vesikallio LC Helsinki Pakinkylän klubista, leijona reilut kymmenen vuotta.

 

Toisten auttaminen ja palvelu on osa elämäni filosofiaa ja se saa minut toimimaan aktiivisesti tässä maailmanlaajuisessa palvelujärjestössä. 

Asun puolisoni lion Teija Vesikallion kanssa Helsingin Paloheinässä. Perheeseemme kuuluu kolme aikuista lasta ja yksi lapsenlapsi. Toimin kansainvälisessä finanssikonsernissa johtotehtävissä.  Katson, että 59 vuoden elämänkokemuksellani minulla on myös annettavaa tähän upeaan Lions-toimintaan.

 

Harrastuksiini kuuluu liikunta, etenkin pyöräily, uinti, lenkkeily ja sulkapallo. Elämänkertojen ja tietokirjojen lukeminen on tapani kehittää itseäni. Nämä harrastukset täyttävätkin vapaa-ajan, joka Lions-toiminnalta jää. Kesäpaikkamme on Padasjoella.  Siellä luonnonhelmassa on hyvä ladata akkuja ja suunnitella tulevia Lions-asioita.

 

Poikkeuksellisen Korona-kauden jälkeen koen haasteellisena ja tärkeänä saada jälleen kaikki lionit, puolisot ja leot takaisin aktiivisen toiminnan pariin. Toivottavasti paljon puhuttu toinen aalto jää tulematta, ja saamme kauden käyntiin normaalisti.

 

Jokaisella meistä on unelmia. Minun unelmani on saada N-piirin Lions-toimintaa uudistettua ja tuoda iloisuutta ja rentoutta tekemiseen, unohtamatta virallisuutta siellä missä se on välttämätöntä. Toki perinteitä tulee kunnioittaa.  

 

Hyvin käytetty aika!


Ota rohkeasti yhteyttä.

 

Sinun piirikuvernöörisi kaudella 2020-2021

Markku Vesikallio 

 

Piirikuvernööri ja piirikuvernöörien kalenteri
DG
1.VDG
2.VDG
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram