Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirikuvernööri ja piirikuvernöörien kalenteri

 Olen eläkkeellä oleva diplomi-insinööri, ja toiminut pitkään kansainvälisessä konsernissa johto- ja strategiatehtävissä ennen eläkkeelle jäämistäni. Ikää minulla on 66 vuotta.

Lion olen ollut vuodesta 2007 ja klubini on LC Helsinki Pakinkylä.
Asun Espoossa ja kesät vietän pääasiassa mökillä Raaseporissa.  Talvella hiihdän ja laskettelen.  Kesäisin pelaan golfia ja rakentelen mökillä.

Olen myös tutustunut kansainväliseen Lions-toimintaan vierailemalla Saksassa N-piirin ystävyysklubeissa.  Samoin olen osallistunut kansainväliseen vuosikokoukseen Hampurissa ja muutaman kerran Europafoorumiin.  Klubipresidenttinä toimin 2013 -2014.

Lions toiminnassa minua ovat erityisesti lämmittäneet oman klubini aktiviteetit.  Samoin hyvä oman klubin henki ja yhteisöllisyys.

Kun keväällä 2007 liityin klubiin uutena jäsenenä, sain heti lämpimän vastaanoton muilta klubilaisilta ja pääsin nopeasti toimintaan mukaan.  
Viime vuodet olemme eläneet poikkeuksellisessa ajassa ja se on heijastunut myös uusien lionien toimintaan mukaan pääsemiseen.  Uudet jäsenet eivät ole päässeet yhtä helposti mukaan toimintaan ja samoin muihin klubilaisiin tutustuminen on ollut hankalaa. Klubeilla on paljon tehtävää jäsenistön hyvinvoinnin ylläpitämisessä samalla kun toteutamme palveluaktiviteetteja.  

Myös piirin on tärkeää tukea klubeja esimerkiksi koulutuksella ja tarjoamalla aktiviteetteja.

 

Visiomme: Parasta hyväntekeväisyyttä piirimme alueella, 

ja missiomme: Piirissä tehdään palvelutyötä kohti parempaa tulevaisuutta. 

 

Kauden teemaksi olen valinnut: Palvellaan yhdessä ilolla

 

Piirikuvernööri kaudella 2023 - 2024

Pekka Taskinen

LC Hki Pakinkylä 

 

Piirikuvernööri ja piirikuvernöörien kalenteri
DG
1.VDG
2.VDG
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram