Sivuston rakenteen hallinta

Rakenteet syntyvät lennossa ja sivut siirtyvät paikasta toiseen hiirellä vetämällä

 
Verkkosivusto ei ole koskaan valmis. Se elää ja muuttuu tarpeiden ja tilanteiden mukaan. Siksi myös Verkkoviestimen rakenne joustaa. Uusia päätasoja voi luoda siinä missä yksittäisiä sivujakin. Sivuston rakenteen eläessä sen sivujen sivumallit voidaan muuntaa myös jälkeenpäin toisikseen: päätasot, perussivut, kuvagalleriat, lomakkeet...
 
Ja mikä parasta: sivujen lopullista sijaintia ei tarvitse lyödä lukkoon niitä luotaessa, vaan valmiita sivuja voi siirtää paikasta toiseen hiirellä vetämällä. Suurtenkin kokonaisuuksien siirto on nopeaa, sillä kunkin sivun alasivut seuraavat siirrossa mukana.


Nostot parantavat näkyvyyttä ilman, että sivuja tarvitsee siirtää
 
Nosto-ominaisuudella saat alasivuille piiloutuneen tiedon näkyviin vaikka suoraan etusivulle.  Näin tietosisältö on jo suoraan oikeassa paikassa, eikä sinun tarvitse enää kirjoittaa sitä uudelleen etusivun uutiseksi.
 

Esimerkki:

Voimisteluseuralla on tulossa kevätnäytös. Seuran sivuilla on yhtenä päätasona ”Tapahtuu” ja sen alla ”Kevätnäytös”. Sen alta löytyvät omana sivunaan vielä mm. ”yhteisharjoitusten ajat”. Nyt nuo  ajat ovat vihdoin varmistuneet ja seuran sihteeri haluaisi ne näkymään seuran etusivulle. Sen hän tekee parilla klikkauksella Verkkoviestimen nosto-ominaisuudella. Hän voi ajastaa myös yhteisharjoituksista tiedottavan sivun poistumaan sen jälkeen kun harjoitukset ovat olleet, jolloin ne poistuvat myös automaattisesti etusivulta. Näin etusivulle ei jää roikkumaan vanhaa tietoa.
 
Kätevää, eikö?

 eCREDO OY

Puh. +358 (0)50 570 1245
OHEISPALVELUT