Taustatoimintoja

Verkkoviestimen ominaisuuksiin liittyy suuri määrä hyödyllisiä toimintoja ja sisällön muokkaamisen apuvälineitä.

 

Google –yhteensopivuus
Verkkoviestimellä luodut sivut ovat aina hakukoneiden kanssa yhteensopivassa muodossa, joten näkyvyys hakutuloksissa on varmaa. Erityistä Google-näkyvyyttä on mahdollista ostaa myös lisämaksullisena palveluna.


Roskapostisuodatus
Oman sähköpostiosoitteen julkaiseminen netissä voi johtaa roskapostin lisääntymiseen. Verkkoviestin suojaa kaikki sivuilla esiintyvät sähköpostiosoitteet automaattisesti etteivät ne ole verkkosivustoja selaavien roskapostirobottien saatavissa. Silti osoitteet näkyvät sivuilla selväkielisinä ja toimivat myös linkkeinä.


Tilastot
Sivuston kävijöistä halutaan jatkuvasti tietoa: mistä he ovat tulleet, mitä he ovat etsineet, mitä he ovat lukeneet. Verkkoviestin tilastoi kaikki kävijät. Tilastoista jäävät pois ylläpitäjien ja hakurobottien käynnit, joten vain todelliset vierailut näkyvät. Tulokset saat graafisessa ja helposti tulkittavassa muodossa – halutessasi vaikka yksittäisistä sivuista koko sivuston historian ajalta.


Käyttäjätunnusten hallinta
Sivustoa ylläpidetään joko yhden tai useiden ylläpitäjien voimin. Verkkoviestimen pääkäyttäjänä voit luoda tarvittavan määrän tunnuksia päivittäjille. Voit myös määritellä heille päivitysoikeudet vain osaan sivustosta, jolloin he eivät pääse muokkaamaan muita sivuja lainkaan. Näin esimerkiksi seurakunnan lapsityöntekijä pääsee muokkaamaan ainoastaan päiväkerhojen toimintaan liittyviä sivuja.


Varmuuskopiot ja tietoturva
Vahinkojahan aina sattuu. Mikäli jokin menisi pieleen ja sattuisit hukkaamaan elitärkeää tietoa päivittäessäsi sivuja, niiden palauttaminen varmuuskopioilta on mahdollista. Verkkoviestimeen sisältyy päivittäinen varmuuskopiointi, sekä tietoturvapäivitykset.

 eCREDO OY

Puh. +358 (0)50 570 1245
OHEISPALVELUT