Vuotta aikaisemmin lukumäärä oli 961. Nämä työskentelevä lähes 80 maassa. Lähetystyöntekijöistä on Aasiassa 379, Afrikassa 221, Euroopassa 189, Latinalaisessa Amerikassa 38, Oseaniassa 33, Pohjois-Amerikassa 9 ja erityistehtävissä 35.
Eniten lähetystytöntekijät toimivat seurakunta- ja evankelioimistyössä, seuraavaksi eniten opetustyössä, terveydenhoito- ja sosiaalityössä, teknisenalan tehtävissä ja raamatunkäännöstyössä, hallinnollisissa tehtävissä ja maa- ja metsätalouden töissä. Nykyaikainen monensuuntainen lähetystyö sisältää paitsi koulutettujen ammattihenkilöiden lähettämistä, myös mm. taloudellisen tuen antamista, kirkkojenvälistä lähetysyhteistyötä sekä kehitysyhteistyötä.
Eniten lähetystyöntekijöitä, 367, lähetti helluntailaisten . Seuraavina mm. (SLS) 216, (SEKL) 68, (ELK) 42, (SLEY) 33, (OM) 31, (SVK) 29 ja 24.
Vuonna 1919 perustettu Suomen Lähetysneuvosto ry:n edistää lähetystyötä tekevien yhteisöjen keskinäistä yhteyttä ja lähetysasiaa Suomessa. Tämän toteuttamiseksi neuvosto hoitaa yhteyksiä jäsentensä kesken, järjestää ajankohtaispäiviä ja seminaareja, osallistuu Euroopan ekumeenisten lähetysneuvostojen () ja allianssien ( yhteistyöhön, hoitaa tarvittaessa jäsenjärjestöjensä yhteisiä asioita viranomaisten kanssa, sekä kokoaa ja julkaisee Suomen lähetystyötä koskevia tilastoja.
Neuvoston jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen kristillinen oikeustoimikelpoinen yhteisö, jonka uskonkäsitys perustuu pyhään Raamattuun ja kirkon vanhoihin tunnustuksiin ja jolla on ohjelmassaan lähetystyö niiden keskuudessa, jotka eivät ole kristittyjä.
Lisätietoja: Timo Vasko, Suomen lähetysneuvoston hallituksen puheenjohtaja , 050 326 8457.