Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Floorankenttä

Ajankohtaista  Floorankenttäläisillä jälleen edustus kunniakäynnillä sankarihautausmaalla

Floorankenttäläisiä oli jälleen B- ja N-piirin järjestämällä kunniakäynnillä Hietaniemen sankarihautausmaalla.  Kunniakäynti saatiin tehdä lähes ihannesäässä. Kuiva sää, pakkasta pari kolme astetta.


Lue lisää


Tuntematonta sotilasta katsomassa Hyvinkäällä

Floorankenttäläisiä kävi tammikuun alussa katsomassa Tuntemattoman sotilaan Hyvinkäällä, oman jäsenemme elokuvateatterissa Julia. Elokuvassakäynnillä olimme siis samalla oman jäsenemme yrityksessä yritysvierailulla.


Lue lisää


Vierailu Tallinnan sotahistoriallisessa museossa

Floorankenttä järjesti tutustumiskäynnin sotahistorialliseen museoon Tallinnassa: Eesti Sõjamuuseum.


Lue lisää


Floorankentän adventtiajan konsertissa Temppeliaukion kirkkosali täynnä

Temppeliaukion kirkon kirkkosali oli jälleen täynnä Floorankentän järjestämässä Adventin ajan konsertissa torstaina 30.11.2017.  Kuorona oli jälleen Helsingin Laulu johtajanaan Hanna Remes.


Lue lisää


Piirkikuvernööri vieraanamme

Marraskuun klubikoukseen saimme vieraaksemme N-piirin piirikuvernöörin Timo Aurasen, joka kertoi ajankohtaisista sekä tulevista asioista lions-maailmassa.


Lue lisää


Floorankentän Nenäpäiväkeräys Arabianrannassa

Floorankentän Nenäpäiväkerääjiä oli kahtena päivänä lippaineen Arabian kauppakeskuksessa.  Miehitys oli perjantaina, varsinaisena Nenäpäivänä 10.11. ja sitten seuraavana päivänä lauantaina 11.11.2017.


Lue lisää


Ex-poliisiylijohtaja Mikko Paatero esitelmöi Floorankentän vuosikokouksessa

Floorankentän lokakuun vuosikokouksessa 3.10.2017 ravintola Pohjan Akassa esitelmöi poliisiylijohtaja emeritus Mikko Paatero. Kasvokkain tavatessa poliisiylijohtaja oli ehkä hiukan suorasukaisempi kuin televisiossa esiintyessään vielä virassa ollessaan.


Lue lisää


Kausi alkoi lohkon puheenjohtajan vierailulla

Syyskauden ensimmäiseen klubikokoukseemme 5.9.2017 teki vierailun lohkon uusi puheenjohtaja Marjaliisa Kauppinen.  Vierailu oli Kauppiselle ensimmäinen, minkä hän oli lohkon puheenjohtajana tehnyt. 


Lue lisää


<Helmikuu 2018>
MaTiKeToPeLaSu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin