Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Porvoo - Borgå

Skidiskaba 2019 -finalistit valittu

Skidiskaba 2019 -finalistit yhteiskuvassa
Kaksikymmentäkahdeksan alakoulujen oppilasta kilpaili Skidiskaban semifinaalissa sunnuntaina Pääskytien koulun auditoriossa. Lumipyrystä huolimatta paikalle oli saapunut runsaasti yleisöä seuraamaan taitavien lasten lauluesityksiä. Semifinalistit oli valittu karsinnoista, joihin osallistui yli 100 laulajaa porvoolaisista suomen- ja ruotsinkielisistä alakouluista.

Mimi Pham Tran odotti jännittyneenä lämpiössä omaa lauluvuotoaan. Hänen kappaleensa oli nimeltään ”Muisto”, jonka hän oli valinnut yhdessä musiikinopettajansa Anne Lehikoisen kanssa. Tunteikas laulu oli miellyttänyt Mimiä. Vera Lindroos Näse skolanista oli vuorostaan valinnut Pohjantuuli nimisen laulun. Vera oli jo aikaisemmin osallistunut kahdesti Skidiskaba kilpailun karsintaan. Hänen mielestään laulukilpailuun osallistuminen on hauskaa ja vahvistaa esiintymisvarmuutta.

”Taso oli korkea ja laulajat haastaneet itsensä ja laittaneet riman korkealle. Finaalista tulee tosi mielenkiintoinen. Jännitys oli käsin kosketeltavaa, totesi Skidiskabatuomariston puheenjohtaja Johanna Nurmimaa kilpailun jälkeen. Tuomaristossa olivat hänen lisäkseen Hanna Jumisko, Virpi Pitkänen, Satu Seikku ja Harry Andersson. Semifinaalissa laulajien ohjaajana toimi Arja Paju ja säestyksestä vastasi Minna Risku. Kilpailun juontajana toimi Patrick Koskinen.

Valitut kymmenen finalistia kisaavat Skidiskaban voitosta Skidiskaban finaalissa, joka järjestetään Kulttuuritalo Grandissa sunnuntaina 3.3.2019 klo 16.00.

Skidiskaba on Lions Club Porvoo-Borgån järjestämä laulukilpailu, johon voivat osallistua kaikki Porvoossa asuvat 4.–6.-luokkalaiset oppilaat. Laulukilpailua on järjestetty vuodesta 1992.

Finaaliin jatkavat (laulujärjestys finaalissa)
1. Kati Elg 5 lk Kerkkoon koulu
2. Verneri Gustafsson 6 lk Keskuskoulu
3. Tyyne Lehtinen 5 lk Hinthaaran koulu
4. Vera Lindroos 6 lk Näse skola
5. Adam Frankenhaeuser 6 lk Kullo skola
6. David Koponen 4 lk Huhtisten koulu
7. Pinja Korpinen 6 lk Keskuskoulu
8. Siru Vikla 6 lk Huhtisten koulu
9. Amanda Laaksonen 5 lk Näse skola
10. Jenny Ollas 4 lk Kvarnbackens skolaSuomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin