Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-O

LIONS O-PIIRI

Distrikt 107-O

Lionsjulkorten / Lions joulukortit 2017

joulukorttiesitea4fi.pdf

joulukorttiesitea4swe_1vedos.pdf

Tänä vuonna emme enää lähetä klubeille erikseen kirjepostina esitettä tämän joulun joulukorteista ja mallikortteja.  Kuvat ja tiedot korteista löytyy uudesta vuosikirjasta sekä Lion-lehden elokuun numerosta

 

Lions-joulukorteilla saatavalla tuotolla rahoitetaan klubien ja Lions-liiton nuorisotyötä. Korttien myynnin tuotosta puolet jääkin klubin oman nuorisotyön hyväksi. Korttivalikoimassa on kuusi erilaista korttiaihetta, joita kaikkia saa sekä posti-, taitto- että personoituina (yritys)kortteina. Kortit myydään kymmenen kappaleen erissä ja erän ohjehinta on taittokorteilla 15 € sisältäen kuoren ja postikorteilla 9 €. Personoituja kortteja (yrityskortteja) on tilattava vähintään 100 kpl ja niiden hinta on 2 € / kpl. Klubien liitolle maksama hinta on puolet ohjehinnasta.

 

Jos klubissanne ei jo ole joulukorttivastaavaa, nimetkää sellaiseksi aktiivinen jäsen ja välittäkää tämä kirje ja liitteenä oleva tilauslomake hänelle. Hän kerää klubissanne teidän tilauksenne tilauslomakkeelle ja tekee tilauksenne Lionsverkkokaupassa osoitteessa: .

 

Verkkokauppaan kirjaudutaan KLUBIN sähköpostiosoitteella (löytyy vuosikirjasta) ja salasanalla, joka on klubin kotimainen numero nelinumeroisena seuraavan mallin mukaisesti:

Klubi:             LC Posio

Käyttäjätunnus:

Salasana:       LC-0238LC

…eli klubin kotimainen numero (löytyy vuosikirjasta) nelinumeroisena

ja eteen LC- ja numeron jälkeen LC (huom. isoilla kirjaimilla LC).

 

Vain kirjautumalla klubin tunnuksilla verkkokauppaan, saa klubi kortit klubeille tarkoitetulla myyntihinnalla.

 

Tilaaminen verkkokaupasta on helppoa ja muistakaa, että piirien palvelu- ja varainkeräysvastaavat ja Joulukorttityöryhmä on apunanne, jos tilausten kanssa on ongelmia. Jos tilaaminen verkkokaupan kautta tuntuu ongelmalliselta, tilauksen voi tehdä sähköpostitse tai kirjeitse korttiesitteen mukaisesti.

 

Kortit toimitetaan postitse tilauksen yhteydessä annettuun toimitusosoitteeseen. Kortit maksetaan klubin aktiviteettitilille jolta rahastonhoitaja maksaa Lions-liitolta saamansa laskun mukaisen summan (puolet korttituotosta) liiton tilille laskun viitenumeroa käyttäen.

 

Lisätietoa Lions-liiton kotisivuilta ja verkkokaupasta

 

Ilahduttakaa ystäviänne aidoilla Joulukorteilla - Tuette nuorten ja lasten hyväksi tehtävää työtä - saatte 50 % myyntituotosta oman klubinne avustustoimintaan - Saatte samalla hyvän Joulumielen.

 

Matti Mälkiä

Korttityöryhmän pj

040 766 6650

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin