Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Alussa oli ensimmäinen blogi

Otsikon mukaisesti tämä todellakin on minun ihka ensimmäinen blogikirjoitukseni ikinä. Olen nimittäin muutama vuosi sitten pyhästi luvannut olla sekaantumatta mihinkään sosiaalisen median aktiviteetteihin, kuten Facebook, Twitter, YouTube ja niin edelleen. Sinänsä minulla ei ole mitään sosiaalista mediaa vastaan, kyse on ollut lähinnä ajankäytöstä ja sen rajoitteista. Tiedän toki, että esimerkiksi Facebookissa pyörii lukuisia minulle läheisiä aiheita koskettelevia sivustoja, esimerkiksi Sakkola- ja Karjala-aiheiset sivustot pari esimerkkiä mainitakseni. Näistäkin olen kuitenkin malttanut pysyä sivussa. Nähtävästi kuitenkin olen erittäin heikko luonne, sillä piirimme tiedostusvastaava sai puhuttua minut ympäri ja kokeilemaan bloggaamista piirimme sivuilla. Sinänsä tekstin tuottaminen ei tuota minulle suurempaa tuskaa ja täytyy vain toivoa, että tämä alkuinnostus säilyy, jotta jaksaisin näitä kirjoituksiani piirin sivuille säännöllisin väliajoin tuottaa.

 

Näillä kirjoituksillani haen lähinnä kahta asiaa, ensimmäiseksi toivoisin jäsentemme huomattavasti nykyistä innokkaammin vierailevan piirimme sivuilla. Toivonkin, että nämä kyhäelmäni herättäisivätkin tässä suhteessa mielenkiintoa. Toinen tarkoitukseni on välittää omia tuntemuksiani piirikuvernöörin työstä ja toimesta, arjesta ja juhlasta. Tätä kautta toivoisin piirikuvernöörin toimenkuvan sekä piirihallituksen ja sen virkailijoiden tekemän työn tulevan tutummaksi yksittäisille piirimme klubeille sekä leijonille.

 

Blogeissani pyrin välttämään turhaa rönsyilyä ja pyrin sellaiseen sanankäyttöön, että kirjoitelmani myös jaksaa lukea läpi. Niinpä, hyvä lukijani joka olet tähän blogiin eksynyt, palaapa tänne vielä uudelleen, yritän tänne kaikenlaista (ainakin omasta mielestäni) mielenkiintoista kyhätä.

 

Antti Hynnä

DG 2013-2014





Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin