Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

AR-toimikunta

Puheenjohtaja Reima Mäkelä.

 

Toimikunta on perustettu v. 1999. Ensimmäinen puheenjohtaja oli PDG Esko Halme, joka loi mallin nykyiselle organisaatiolle. Malli on ollut vuosia ainoa koko maassa. Vuodesta 2000 lähtien muutkin piirit ovat olleet kiinnostuneita toimintamallistamme.

 

Klubien Ars-lioneille olemme valmistaneet koulutuskansion. Kansiosta ja erityisesti liiton saa lisätietoa. 

 

Arne Ritari -juhla
Arne Ritarin syntymän muistojuhlaa vietämme vuosittain maaliskuussa. Juhla on tarkoitettu kaikille lioneille ja puolisoille, mutta henkilökohtainen kutsu lähetetään vain Lions-ritareille ja mahdollisesti klubien Ars-lioneille.

 

Avustukset

Säätiön tarkoituksena ei ole vain rahan kerääminen. Alkupääoman keräämisen jälkeen se avustaa kotimaisten klubien esittämiä kohteita. Olemme saavuttaneet sellaisen varallisuusasteen, että avustusanomuksia voidaan markkinoida ja kannustaa klubeja anomaan avustuksia.

 

Avustusten hakuohjeet ja säännöt löydät .

 

Toimita klubisi vapaamuotoinen hakemus liitteineen ja kustannuslaskelmineen presidentin ja sihteerin allekirjoittamina , joka toimikunnan kanssa antaa tarvittaessa lisäohjeita ja lausunnon ennen kuin anomus toimitetaan säätiön hallitukselle. On tärkeää lähettää hakemuksia, jotka täyttävät kaikki sääntöjen edellyttämät vaatimukset, sillä mahdollinen kielteinen päätös vaikeuttaa säätiön muuta toimintaa.

Miettikää ja ideoikaa uusia tempauksia, jotka sisältävät paljon palveluita, mutta eivät ole klubin varainkeräysaktiviteetteja ja hakekaa niihin avustuksia.
 

Adressit
Klubit tilaavat adressit toimikunnan asiamiehiltä, eivätkä suoraan Lions-liitosta.  Lionit saavat adresseja klubien omilta AR-asiamiehiltä.

 

Klubi maksaa adressit Lions-liitosta saamansa laskun mukaisesti. Klubi ei saa käyttää mitään muuta maksumenetelmää, (kuten ennen klubiviitteitä.) Klubi käyttää aktiviteettitiliään laskun maksamiseen sekä lioneilta saamiensa adressimaksujen ( a`10 €) vastaanottamiseen.

 

Muistattehan, että 100 prosentin presidentin palkinnon edellytyksenä on vaihtoehtoisesti adressien, joulukorttien ja Lions Quest -koulutuksen vähintään 200 € yhteismääräisen summan tilittäminen klubikohtaisesti. Esim. klubi tilittää 20 adressia säätiölle, niin edellytykset palkintoon tulee täytettyä!

 

AR-kilta eli Lions-ritarit

Säännöt ja edellytykset palkitsemiseen löydät liiton . Ritari on oikeutettu käyttämään Lions-ritarin arvonimeä, kaikkia ulkoisia tunnuksia sekä AR-isännänviiriä, joita saa Simo Waltenbergiltä, LC Pori Juhanasta noin 70 eurolla.

 

Toimikunnan kokoonpano kaudella 2013-2014

 

Puheenjohtaja Reima Mäkelä LC Tampere/Kaakinmaa

 

Seppo Valkama LC Toijala/Akaa

 

Veikko Ruohomäki LC Valkeakoski

 

 

AR Asiamiehet alueittain:

 

1-alueen asiamies Reima Mäkelä LC Tampere/Kaakinmaa

2-alueen asiamies Heikki Vilen LC Tampere/Hervanta

3-alueen asiamies Mauno Jussila LC Kangasala/Harjula

4-alueen asiamies Teuvo Forsblom LC Karkku

5-alueen asiamies Ismo Suojanen LC Ikaalinen

6-alueen asiamies Rauno Sulonen LC Lempäälä/Kanava

 

 

Lisätietoa

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin