Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

LCIF-, IR-, näön- ja kuulonsuojelu

 

Kansainvälinen yhteistyö 

 

Kauden tavoite on klubien Lions-toiminnan kansainvälisyys-tietoisuuden jatkuva lisääminen. Liiton toimintasuunnitelman mukaisesti piirin ja klubien toiminnassa pyritään myönteisen mielipiteen kehittämiseen.

 

Piirin klubeille tiedotetaan kansainvälisestä toiminnasta piirikuvernöörin ja toimikunnan puheenjohtajan tiedotteilla. Piirin kotisivuilla on tietoa LCIF –asioista. Piirihallituksen kokouksissa informoidaan piirihallitusta, samoin PNAT-kokouksissa lohkon toimihenkilöitä ja klubivierailujen yhteydessä kerrottiin ajankohtaisista LCIF-asioista.

 

Melvin Jones Fellows

 

28. Melvin Jones –juhlaa vietetään la 11.1.2014.

Tavoitteena on kauden aikana saada piiriin 15 uutta Melvin Jones –jäsentä.

 

LCIF- toiminta ja rahoitus klubeissa 

 

Klubien nimeämien LCIF- henkilöiden yhteystiedot kerätään yhteydenpidon helpottamiseksi. LCIF- maksu  5 € / jäsen kerätään edelleen piirin LCIF -tilille (Nordea FI32 1277 3000 1049 58) käyttäen klubikohtaista pankkisiirtoa ja se tilitetään sieltä edelleen LCIF:lle korvamerkinnällä ”Melvin Jones Fellow”. 

 

Ystävyysklubitoiminta 

 

Joillakin piirimme klubeilla on kotimaisia ja ulkomaisia ystävyysklubeja. Luettelo on Leijona-kirjassa.  Klubeja pyritään aktivoimaan ystävyysklubitoimintaan.

  

  

Kummilapsitoiminta

 

Kummilapsia on useilla klubeilla Sri Lankassa. Klubit voivat avustaa pienellä rahamäärällä kummilapsien koulunkäyntiä.  Apua tarvitsevia lapsia on paljon, joten tiedotusta toiminnasta tehostetaan ja klubeja kannustetaan ottamaan kummilapsi.

 

Näön- ja kuulonsuojelu 

 

Lions-liiton alla toimii Sri Lankan ystävät, jonka jäseneksi lionit voivat liittyä.  Ystävien tarkoitus on tukea ja kerätä varoja suomalaisten lionien Sri Lankaan, Ratnapuraan rakennuttamaa ja rahoittamaa silmäklinikkaa varten.  Sri Lankan ystävien toimintaa tehdään tunnetuksi piirin alueella myös LCIF-toimikunnan toimesta.

  

Heidi Rantala

PCC / LCIF –toimikunta pj.

044-5885664

 

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin