LC Rovaniemi /

Napapiiri

LC Rovaniemi/Napapiirin jäsentenväliset Perhepilkkikisat 9.4.2017

Klubimme perinteisiin joskus aiempina vuosina kuuluneet koko perheen pilkkikilpailut päätettiin herättää jälleen voimiinsa ja niinpä järjestimme lionien jäsentenväliset Perhepilkkikisat lauantaina 9.4.2017 Vitikanpäässä.

Tässä ei vielä oikein kala sýö, mutta ahkerasti lionit perheineen yrittää.Pilkkikisaan saapui kymmenkunta lionia ja saman verran perheenjäseniä eli saimme ihan mukavan kokoisen pilkkiväen kasaan. Aloitimme kisat makkaranpaistolla ja nokipannukahveilla pilvisen sään vallitessa, mutta lunta ei kuitenkaan sadellut vaikka välillä siltä näyttikin.

Kilpailimme kolmessa eri sarjassa ja jokaiseen sarjaan riitti osallistujia ja kaikki myös palkittiin.

Miesten sarjan voiton ja klubimme Pilkki Veli -kiertopalkinnon vei Samuli Jokelainen 1298 g:n saaliilla, toisen sijan nappasi lion Jorma Alakulppi 1075 g:n kalamäärällä, kolmanneksi sijoittui lion Timo Niva hiukkasen pienemmällä 903,5 g:lla.

Lionit Timo, Seppo ja Jorma sekä Anne keskittyneinä pilkkimään..Naisten sarjan voittajaksi ylsi ja Pilkki Lady -kiertopalkinnon vei lion Riitta Järvinen, joka kisan alussa ei kalaa napannut, mutta kisan puolivälissä otti kunnon kirin ja pientä ahventa tulikin sitten melko tiuhaan tahtiin loppusaaliinaan 497,5 g. Toiseksi kiri Toini Rinne hiukkasen pienemmällä määrällä 451 g ja kolmanneksi tuli Sanna Jokelainen 317,5 g:lla.

Lasten sarjan ylivoimaiseen voittoon ja ainoana sarjassaan kalaa saaneena pilkki Justus Timonen-Nissi, joka löysi hyvän apajan "pilkkiveteraanien" vierestä ja sai aina pilkkiä vaihtamalla hyvänkokoisen ahvenen. Kaiken kaikkiaan Justus pilkki 708,5 g ja sillä määrällä päihitti jopa monet miesten sarjan kisaajatkin. Toisen, kolmannen ja neljännen sijan jakoivat ensinnäkin Jenna Timonen-Nissi, joka ennen varsinaista kisaa jo nappasi pari kalaa "harjoitukseksi" eikä sitten kisassa enää kalasaalista hänelle riittänytkään, myöskään Siiri ja Sanni Strandillle ei ahti suonut antejaan, vaikka ahkerasti pilkkivätkin.

Päivä oli oikein mukava ja aika kului nopeasti pilkillä istuessa ja rupatellessa. Kisan päätteeksi paistoimme vielä makkarat ja kahvittelimme porukalla.

Kiitos kaikille mukana olijoille ja etenkin Kaarinalle, kun saimme hänen rantapaikassaan viettää kivan päivän!

Kisapäivän tulokset:

Miehet: 1) Samulí Jokelainen 1298 g, 2) lion Jorma Alakulppi 1075 g, 3) lion Timo Niva 903,5 g, 4) lion Seppo Niskala 788 g, 5) lion Jarmo Jokelainen 374,5 g, 6) Jouko Siivola 190 g, 7) lion Jussi Timonen-Nissi 149,5 g, 8) lion Teuvo Strand 0 g, 9) Janne Tuovinen 0 g.

Naiset: 1) lion Riitta Järvinen 497,5 g, 2) Toini Rinne 451 g, 3) Sanna Jokelainen 317,5 g, 4) lion Helena Tuulaniemi 262 g, 5) Anne Niva 207 g, 6) lion Anna-Maarit Jokelainen 89,5 g, 7) lion Laura Timonen-Nissi 40 g, 8) Kaarina Koski 0 g.

Lapset: 1) Justus Timonen-Nissi 708,5 g, 2., 3. ja 4. jaettu sija Jenna Timonen-Nissi ja Sanni ja Siiri Strand 0 g.

Pienin kala: Jarmo Jokelainen 12 g. Suurin kala: Anne Niva 137 g.