Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Pornainen

Kirkkokonsertin tuotto luovutettiin veteraaneille

LC Pornaisten joulukuussa järjestämän kirkkokonsertin tuotto luovutettiin veteraaneille heidän vuosikokouksessaan Pornaisten Aurinkomäessä.

 

Pornaisten veteraaneja ja perheenjäseniä oli paikalle kokoontunut kymmenkunta henkilöä.  Pornaisten Lions-klubin puolesta lahjoituksen, 1000 €, luovutti klubin presidentti Maritta Pietilä. Vastaanottajina toimivat veteraanien lisäksi veteraanien puheenjohtajana toimiva Matti Launonen ja rahastonhoitaja Marita Alestalo. Lahjoitus tullaan käyttämään veteraanien virkistystoimintaan.

 

Lahjoituksen merkitys korostuu erityisesti nyt kun sekä valtion avustuksia on vähennetty ja kunnan toiminta-avustus on loppunut. Lisäksi Uudenmaan piiri on tänä vuonna alkanut periä veteraaniyhdistyksiltä jäsenmaksua.

 

Pornaisten sotaveteraanien säännölliseen toimintaan kuuluvat Aurinkomäessä järjestettävät kuukausi-tapaamiset. Vuosittaiseen eri puolella piiriä järjestettävään Rosvopaistitapahtumaan, joka järjestetään tänä vuonna viimeistä kertaa, on aina innolla osallistuttu. Tähän on klubi järjestänyt kuljetusapua jo monen vuoden ajan. Kesäpäivätapahtuma Isojärven leirimajalla on ollut varsin suosittu kooten n. 20 henkilöä kuulumisia vaihtamaan. LC Pornainen on hoitanut tilaisuuden käytännön järjestelyt. Tämän kevään huomionarvoinen asia on että Pornaisten sotaveteraanit ry täyttää kunnioitettavat 50 vuotta. 



Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin