Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Pornainen

Lahjoitus Pornainen-seuralle

Pornainen-seura juhlisti 50-vuotista taivaltaan juhannussunnuntaina 25.6.2017 kirkkopyhän yhteydessä. Puheenjohtaja Jukka Salonen loi avauspuheenvuorossaan katsauksen seuran historiaan ja tuleviin haasteisiin. Yksi tulevaisuuden tavoitteista on saada levitettyä kotiseutuaiheista tietoutta nuoremmallekin väelle. Vanhat valokuvat toimivat osaltaan menneiden tapahtumien tallentamismuotona jälkipolville. Näiden kuvien esillepanoon tarvitaan myös rahallista panostusta.

LC Pornaisten toiminta kohdentuu pääasiassa paikallisesti ja klubi päättikin onnitella ja samalla tukea Pornainen-seuran toimintaa lahjoittamalla 500 € seuran valokuvakokoelman esillepanoon tarvittavan materiaalin hankintaan. LIONS-järjestöllä on menossa 100-vuotisjuhlavuosi ja siihen liittyen tämä lahjoitus on samalla LC Pornaisten historiaprojekti osana tätä merkkivuotta.

Lahjoituksen luovuttivat kohta klubipresidentin tehtävistä väistyvä Maritta Pietilä ja rahastonhoitaja Sakari Pietilä. Pornainen-seuran puheenjohtaja Jukka Salonen ja varapuheenjohtaja Seija Mikkonen toimivat vastaanottajina.

 

Paljon Onnea 50-vuotiaalle Pornainen-seuralle!



Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin