Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Melvin Jones Fellow -jäsenyys

 

Melvin Jones -jäsenyys (MJF) on tunnustus 1 000 dollarin lahjoituksista. Se on LCIF:n perusta: sen kautta säätiö saa 75 prosenttia tuloistaan. Melvin Jones -jäsenyys on kunnianosoitus humanitaarisesta työstä. Se myönnetään henkilölle, joka lahjoittaa 1 000 dollaria LCIF:lle, tai henkilölle, jonka puolesta muut ovat tehneet lahjoituksen.

Lahjoituksia voivat tehdä yksityishenkilöt (myös ei-lionit), klubit ja piirit. Lahjoitukset voi tehdä kertasummana tai vähintään 100 dollarin erissä viiden vuoden aikana. Melvin Jones -jäsenet saavat rintaneulan, laatan ja onnittelukirjeen.

Kun lahjoitus on tehty, Melvin Jones -jäsenyyden saajan voi valita myöhemminkin. Maksumääräykseen kirjoitetaan "Melvin Jones Fellow to be named later". Kun klubissa tai piirissä kerätään yksityislahjoituksia tai ryhmälahjoituksia, jotta klubi tai piiri voi valita Melvin Jones -jäsenyyden saajan, LCIF tarvitsee lahjoittajilta allekirjoitetun suostumuksen. Nämä asiakirjat lähetetään täytetyn Melvin Jones -jäsenyyshakemuksen mukana LCIF:n lahjoittajapalveluihin.

Melvin Jones -jäsenyyksiin liittyvät kysymykset voi esittää piirin LCIF toimikunnan puheenjohtajalle, . Jäsenyyttä voi hakea täyttämällä Melvin Jones –jäsenyyshakemuksen.

Progressiivinen Melvin Jones -jäsenyys 

Progressiivinen Melvin Jones -jäsenyysohjelma (PMJF) on keino lahjoittajille laajentaa tukeaan LCIF:n toiminnalle. Ohjelmassa on 100 tunnustustasoa, yksi kullekin 1 000 dollarin lahjoitukselle alkuperäisen MJF-lahjoituksen jälkeen. Jokaiselle 1 000 dollarin lahjoitukselle on omanlaisensa rintaneula.

 

Tietoja Melvin Jones –jäsenyydestä

  • Jäsenkunta perustettiin vuonna 1973 ja progressiivinen ohjelma alkoi vuonna 1986, kun lionit pyysivät tapaa laajentaa tukeaan LCIF:lle.
  • Säätiön vuosituloista 75 prosenttia tulee Melvin Jones -jäsenyyksistä.
  • Progressiivisessa ohjelmassa on 100 tasoa.
  • Suurin osa SightFirst-kampanjan ja SightFirst II -kampanjan varoista tuli Melvin Jones -lahjoituksina.
  • Joulukuun 2011 lopussa on 331 684 MJF-jäsentä ja 61 493 PMJF-jäsentä maailmanlaajuisesti.
  • Kaikki MJF-jäsenet kutsutaan vuosittaiselle juhlalounaalle vuosikongressissa (lippu ostettava). Melvin Jones -jäsenten juhlalounaat alkoivat vuonna 1984, ja niitä on järjestetty vuosikongresseissa siitä lähtien.
  • MJF-jäsenten nimet näytetään tietokoneella LCIF:n huoneessa kansainvälisessä päämajassa.

 

 

Työryhmän puheenjohtajan yhteystiedot
Heidi Rantala

p. 044 588 5664

e-mail:

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin