Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

2009-2010

Klubimme vietti iloisen ja harvinaisen juhlahetken huhtikuun, 15.4.2010, kuukausikokouksen alussa, kun presidentti sai toivottaa "uusvanhan" leijonan, Matti J. Kosken tervetulleeksi joukkoomme. Hän on tosiaan LC Vaasa/Cityn perustajajäsen ja monivuotinen LC Helsinki/Panin leijona.


Klubin ohjelma Palvelutalo Lindassa 15.4.2010


LC Sipoo/Pornainen järjesti kevätkauden aktiviteettinaan hengellisen musiikin ja runon konsertin Topelius-salissa Nikkilässä 28.3.2010. Taiteellisen puolen lauluosuuksista vastasivat klubin jäsen Pauli Hakkari ja hänen vaimonsa lady Tellervo, Jörg Zinkin runoja lausui Mervi Iho. Heitä kaikkia yhdistää yhteinen opettajatausta ja lisäksi säestäjänä toiminut Mika Korhonen on heidän entinen oppilaansa.


Stipendit kouluille, uusi klubi Pornaisiin, talkoita tekemällä, lounas sotaveteraaneille, Itsenäisyyspäivän seppeleenlasku palvelutalosäätiön perustajajäsen


Perjantaina 15.5.2009 matkaan lähtijöillä oli aikainen herätys, sillä Pornaisten Matkatoimiston linja-auto kuljettajanaan Jan-Erik Hietamies lähti Pornaisista jo klo 5.15 ja jatkoi Sipoon Nikkilän ja Talman kautta Helsinkiin. Liityin Leenan kanssa ryhmään vasta satamassa, josta matka alkoi Eckerö Linen Nordlandia laivalla Tallinnaan. Myöhäisen aamiaisen jälkeen tapasimme siellä oppaamme Even ja kummiveteraanimme, Suomen-poika Ülo Veidenbergin. 


LC Sipoo/Pornainen vietti 16.4.2009 40-vuotista taivaltaan juhlakokouksen merkeissä. Krapin Ateljeeriin oli kokoontunut klubilaisten lisäksi yksi pöydällinen kutsuvieraita. Aluksi perustajajäsenemme Tapani Alaterä toivotti kaikki tervetulleiksi ja informoi illan kulusta ohdattaen sitten kaikki ulos terassin rappusille valokuvausta varten. Tämän jälkeen alueen puheenjohtajana toimiva Pauli Hakkari lauloi kaksi laulua ja kolmantena yhdessä yleisön kanssa pian vanhaksi jäävän Leijonamarssin, joka päättyy sanoihin ”Kun uskot, uskallat, niin ihmisyyttä eespäin mittas viet.”


Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin