Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

2021-2022

Auta Lasta,  Auta Perhettä keräys suoritettiin 9.4.

   Tänään suoritimme 9. kerran Auta Lasta, Auta Perhettä keräyksen Nikkilän S-marketin tiloissa. Tulokseksi saatiin seitsemän lähes täyttä kärryllistä monipuolisia lapsiperheille sopivia tavaroita. Kun ne käytettiin S-marketin kassalla, saatiin arvoksi 1060,18 euroa. Arvioitiin että kärryihin   saatiin lähes 500 tuotetta/pakkausta.


Lue lisää


9. AUTA LASTA, AUTA PERHETTÄ keräys 9.4.

9. AUTA LASTA, AUTA PERHETTÄ täällä taas

   Kyseessä on klubimme perinteinen avustuskeräys, joka järjestetään lauantaina 9.4.2022 klo 10–14 Nikkilän S-marketin tiloissa. Lahjoitetut tuotteet jaetaan Sipoon kunnan sosiaalitoimiston kautta apua tarvitseville sipoolaisperheille.


Lue lisää


Klubitapaaminen 17.3.

   17.3.2022 pidimme klubitapaamisen tutussa paikassa, eli ravintolassa Haarukka & Veitsi.

   Aluksi presidentti Timo Virtanen kertoi Raimo Olkasen poismenosta, jonka johdosta pidimme hiljaisen hetken. 


Lue lisää


Klubivierailumme 6.3.2022

   Yhdistimme klubivierailumme LC Helsinki/Revonsalmen 44. kerran järjestettyyn hyväntekeväisyystempaukseen.

   Paikka oli Laajasalon uimaranta, jonne oli kokoontunut runsas joukko lapsiperheitä, miehiä ja naisia. Tunnelma oli kosketeltavan iloinen.


Lue lisää


Yhteenveto marraskuun tapahtumista

 Koronasta huolimatta marraskuussa oli kohtalaisen vilkasta Lions toimintaa.

   01.11. Hallitus kokoontui Pertin luona. Vilkkaan keskustelun lisäksi saimme nauttia isäntä parin tarjoamista maukkaista pullakahveista.


Lue lisää


Sipoonjoki hanke

Pilvijärven puron tilannekatsaus 21.10.2021

Pilvijärven puro johtaa Pilvijärven ja Möträskin vedet Söderkullan kartanon kohdalla Sipoonjokeen. Puro on sorapohjainen ja kirkasvetinen (kuva 1) poiketen muista Sipoonjoen sivuhaaroista. Tästä syystä on hyvin mahdollista, että Sipoonjoen oma taimenkanta saataisiin nousemaan myös Pilvijärven puroon


Lue lisää


Kuukausikokous 16.9.2021

Vihdoinkin, pitkän odottelun jälkeen, saatiin klubikokous pidettyä ”livenä” 16.9. Elsiessä. Paikka oli edelleen sama mutta ravintolan pitäjä oli vaihtunut. Nyt ravintolan nimi on Haarukka & Veitsi.

Kuvagalleriasta selviää, että yhtenä tärkeänä asiana oli palkitsemiset.


Lue lisää


Lyhdetalkoot 10.8.

   Tänään joukko leijonaveljiä kokoontui lyhdetalkoisiin Talmaan Alaterien kaurapellolle. Tällä kerralla lyhteitä tehtiin yli 50  kpl. Peltourakan jälkeen lyhteen kuljetettiin riihen kuivumaan. Tapahtumaan osallistui kymmenkunta leijonaa.


Lue lisää


...Sitä tikulla silmään päätösosa

...sitä tikulla silmään on veli Tapanin juttusarjan VIII- ja päätösosa. Tässä päätösaineistossa käsitellään jäsenjoukkoamme ja erilaisia jäsenyysmuotoja. Klikkaa pdf-tiedostoa ja tutustu siihen,


Lue lisää


Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin