Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

2010-2011

Saarenmaan retki 2011

Saarenmaan retki 13.-15.5.2011   Perjantaiaamuna ani varhain suuntasi linja-auton nokka Pornaisista Nikkilän kautta kohti satamaa, jossa viimeiset matkalaiset liittyivät mukaan. Pääsimme laivassa heti aamiaiselle, joka oli useimmilla jäänyt kotona väliin. Parin tunnin kuluttua saavuimme Tallinnaan, jossa kummiveteraanimme Ülo Veidenberg ja opas Linda Liivamägi nousivat bussiin. LC Pornaisen ja LC Sipoo/Pornaisen yhteinen matka oli näin alkanut. Matkalla Virtsun satamaan opas kertoi laajasti Virosta ja sen osien erikoisuuksista ja historiasta. Mieleen jäi mm. se, että Kaakkois-Viro on Viron Savo! Jälleen kerran todettiin Viron tarkoittavan vain yhtä maakuntaa, josta kuitenkin nimitys on Suomenkieleen otettu. “Virolaiset” itse puhuvat Eestistä.


Lue lisää


Hyväntekeväisyyskonsertti "Sointu ja Siritys"

Lions Club Sipoo/Pornainen järjesti 6.2.2011 hyväntekeväisyyskonsertin otsikolla ”Sointu ja Siritys”. Nimitys johtuu siitä, että miessolistit ovat Sipoon Sointu-kuoron nykyisiä tai entisiä laulajia. Sirittäjät-laulutrio koostuu taas pornaislaisista ja sipoolaisista naislaulajista, jotka lauloivat yhdessä ”Vive la compagnie”, Luonnonlapset” ja ”Lunta talvi taas tuo”. Seuraavaksi lyhyt esittely esiintyjistä ja heidän ohjelmastaan:


Lue lisää


Kansallisoopperassa 15.1.2011: La Bohème

Kuten ennakkoon jo PNAT:issa kerroin kaikelle kansalle sivistimme itseämme vierailemalla tällä kertaa oopperassa. Edellisestä kerrasta taisikin olla jo lähes kymmenen vuotta!


Lue lisää


Veteraanilounas

Klubimme tarjoama perinteinen Veteraanilounas keräsi Krissen baariin 70 henkeä. Ohjelman aloitti Nickby Barnträdgårdin lapset lauluin ja tonttuleikein. Luciana oli Sofia Wickström, joka on lounaalle osallistuneen Brita Törrösen tyttären pojan tytär!


Lue lisää


Alue-PNAT Mäntsälässä

Klubimme edustajina presidentti, sihteeri ja rahastonhoitaja osallistuivat V-alueen PNAT-kokoukseen 29.11.2010 Mäntsälässä. Presidentti Pauli Hakkarilla oli myös toinen rooli piirin nuorisotoimikunnan johtajana. 


Lue lisää


Sipoolaisten klubien edustajien kokous

Sipoolaisten lionsklubien hallitusten edustajat kokoustivat Krissen baarissa torstaina 11.11.2010. Presidenttimme Pauli Hakkarin kutsusta, jatkaen näin LC Sibbo-Sipoon Kalle Nybergin viime vuonna aloittamaa "perinnettä". Paikalla oli yhteensä 18 leijonaa.


Lue lisää


Hallitus kokousti Piiraskartanossa

Marraskuun (4.11.2010)  hallituksen kokouspaikkana oli Piiraskartano Mäntsälässä. Isäntänämme toimi veli Eero Siira, jonka pojat ovat myös mukana firman pyörittämisessä.


Lue lisää


Baritoni taipui moneksi

Viime lauantaina 30.10.2010 sipoolaiset saivat osallistua Topelius-salissa lämminhenkiseen Lions club Sipoo/Pornaisen hyväntekeväisyyskonserttiin, jonka kaikki esiintyjät olivat omasta kunnasta. Baritoni Arto Pasanen on kehittynyt kolmen vuoden tiiviin harjoittelun ansiosta varteenotettavaksi solistiksi. Säestäjänä toimineen Mikko Niemen ja Arto Pasasen yhteistyö on saumatonta ja toisiaan tukevaa. Kokonaisuuden täydensivät ja sitä laajensivat Tapio Lydecken basso ja Teppo Salakka puhaltimet.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin