Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

”Auta Lasta, Auta Perhettä”-keräys 8.5.2013

Piirikuvernööri Jukka Kärkkäinen oli saanut vihiä keräyksesta, ja hän saapui lady Lean kanssa tutustumaan keräykseen. Vas. lion Harry Wahlström.Lady Lea Kärkkäinen oli ensimmäisten joukossa jättämässä tavaralahjoituksensa. Vastaanottajana lion Teuvo PesonenTaisivat LC Sibbo-Sipoon lionit innostua keräyksestä. Tässä kolme ostoskärryllistä tarpeellisia tuotteita turvakotien lapsiperheille.

   Toteutimme keräyksen hieman etuajassa jo keskiviikkona ”Pilotti-projektina” Nikkilän S-Marketissa klo 14-18. Paikalla oli kaikkiaan 9 klubimme lionia hommissa ja pari vielä asiakkaana!

   LC Sibbo-Sipoo markkinoi samanaikaisesti Isännän viirejään, ja yhteistyö sujui vierekkäin hyvässä hengessä.

   S-Market otti meidät hyvin vastaan. Syötimme lahjatavarat kassan läpi ja saimme näin selville keräyksen tuoton. Projektin vastaanotto myös kaupan asiakkaiden keskuudessa oli yleisesti erittäin positiivinen. Monet kehuivat ideaa ja sen konkreettista luonnetta. Ainoa huomautus koski jakamaamme materiaalia, joka oli vain suomeksi. Kannattanee jatkossa kääntää ne myös ruotsiksi. Asiaa helpotti se, että osan aikaa paikalla oli ruotsinkielen hallitsevia lioneita.

   Keräyksen tuottokin oli iloinen yllätys, sillä saimme kokoon kolme kukkurallista ostoskärryä tavaroita. Viemme ne perjantaina aamupäivällä ETL:n avohoitoyksikön tiloihin Kontulaan. Tavaroiden yhteisarvo oli lopulta noin 785 euroa.

   Saimme keräykselle hyvän startin, sillä piirikuvernööripari Jukka ja Lea olivat saaneet asiasta vihiä ja vauhdittivat aloitusta sekä läsnäolollaan että osallistumisellaan!

   Klubimme tulee varmaan jatkamaan tätä aktiviteettia, joka ensi kaudella on virallisesti myös N-piirin ohjelmassa.

Keräyksen arvo mitattiin ajamalla tuotteet kassalinjan läpi.Kari Melleri teksti ja Matti J. Koski kuvat



Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin